Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda ardaya laf edenler vardı ama
çocuğun kalitesini ve vizyonunu şuradan anladım açıkçası.

adam 1 yıl daha fener'de kalmak istemiyormuş. :p

Kamada derken ziyech denen çöl bedevisini getirmesinde erden baskan aman diyeyim Arapların bize soktuklarından sonra aman

Fatih Hoca bir noktada bir kendini yeniledi. Sanırım 2011'de bize geldiği dönem olabilir. İkinci baharına girdi o dönem. Hem tavır ve adam yönetme tarzı olarak hem de biraz gelişen futbola ayak uydurma anlamında değişti ve gelişti. Milan'dan taa o döneme kadar Euro 2008 de dahil TD'lik olarak bence geri gittiği, cepten yediği kayıp dönem. Euro 2008 de bence mucizeydi yani, iyi top oynamadık bence o turnuvada çoğu maçta. Tabi yenilenme süreci belki daha erken başlamıştır da biz etkilerini 2011'deki dönemden itibaren görebilmişizdir, orasını bilemem.

Pek katilmiyorum iyi futbol oynamadigimiz noktasina. Iyi futbol icin klasik cevap ve aciklama, iyi futbolcularla oynandigi. Eldeki isimler ve jenerasyon oldukca kisitliydi bana kalirsa. O seviyedeki isimlerle alinabilecek onemli bir basariyi aldi. Son dakika cevirilen maclar icin yer yer sans konusu devreye girmis olabilir ancak sakatliklar, kirmizi kartlar vs de olayin obur yani. Son Almanya maci, yari final, bence harika cok iyi oynamistik. Bugun bakinca rezil durumdayiz mesela bana kalirsa.

Beklemek zorundasın çünkü seninle masaya oturmuyor menajeri yada uçuk rakamlar istiyorlar.Zaman geçip istediği teklifi bulamazsa geliyor yada farklı opsiyonlar çıkıyor ortaya.Kadroda düşünülmeyen yada onlar transfer yapıyor elindekini satıyor gibi gibi.
Şakkadanak 6m imza parası teklifini koyarasın önüne.
Ş.ligi çeyrek finale 1 milyon, Uefa finaline de 1 milyon başarı bonusu koyarsın aklı oynar. Bunların hedefi var der.
Takıma baksana 23 yaşında bir sonraki çıtası Juventus olan 35 milyon euro serbest kalma bedeli olan italyan azman var kamada kim oluyor da şu ortamda ülke seçmeye çalışıyor.
Çabalar çok çalışır kendini tekrar gösterirsen 1 sene sonra sağlam kulüplerden teklif gelir zaten dünyada üst seviye oyuncu kalmayacak senede deli dehşet bir transfer dönemi yaşanacak oyuncular 1 senelik sıçrama yapabileceği kulüpleri tercih etmeli şu dönemde.
Örneğin Napoli, Villareal, Leverkusen vs gibi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-07-05-01-43-13-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2023-07-05-01-43-13-41_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 68
@Hayri Cund gencler bildiğimiz gencler,bugun zaten izleriz : )olaki caner dogan parlar,onu ayrıca yorumlarız

Ön Eleme maçımıza 20 gün kaldı. Santrafor yok takımda. Kimin gidip kimin kalacağı belli değil yine klasik yaz transfer sezonu modumuzdayız.

kamada zaniolo kerem uclusuyle torreira paredes bir arada tuhaf olur.
iki tane 6 numara, uc tane de topu alip kaleye giden adam.
baglantiyi kim yapacak? 8 yok, 10 yok.

Haluklar bişi demedi mi yav, gece yarısı falan bişiler sayıklıyolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt