Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi bok alamıyoruzBizimkiler Cengiz Han'in torununun torununun torunu ile ipek yoluna gitmis. Masada shurpa, norin ve laghman yemisler ardindan tatli yiyelim tatli konusalim diyerek baklava ikram etmisler. Türkün türkten baska dostu yoktur diye cikilan yolda profesyonel dünyanin umulmadik bariyerlerine takilarak. Biz sonra bir daha görüselim diyerek isin hizi ile dünyain diger ucuna isinlanmislar. Hayirlisi
Boeye muhtemelen 8-9 milyonluk falan teklif gelmistirBence de kimseye teklif yok. Olan da beklediğimizden çok düşük. Boey'e 6-7 falan demiş olabilirler mesela
uefa şampiyonlar liginde 2024 den itibaren 36 takım olacağını ve takımlardan 2 tanesinin hak kazanamasa da wildcard ile turnuvaya davet edileceğini açıkladı.
wikdcard şartları;
1- müzesinde süper kupa bulunması.
2- müzesinde şampiyonlar ligi kupası bulunması.
3- müzesinde uefa kupası bulunması.
şartlardan en az 1 tanesini sağlayan takımlardan 2 tanesi wildcard hakkına sahip olacak...
en muhtemel takımlar.
galatasaray, kızılyıldız, s.bükreş, shaktar, sevilla...
cska ve zenit ambargodan saf dışı...
Sırf etkileşim için bile alırlar bizi öyle bir şey varsa.böyle bir şey gördüm gssözlükte. doğru mu? keşke olsa.
Yemeğe minelson bu akşam gidiyor
Boey için yurt dışı kaynaklar bonuslarla 14 civari dedi. Bizimkiler 20 istemişBence de kimseye teklif yok. Olan da beklediğimizden çok düşük. Boey'e 6-7 falan demiş olabilirler mesela
Nasılda lafı degistiriyorDoğrudur reis ben yazdım benim dışimda da yazan var mıydı denk gelmedim hiç.. İki üç sezondur bizi kolpaliyorlar satış konusunda. Çabuk gaza geliyoruz
böyle bir şey gördüm gssözlükte. doğru mu? keşke olsa.
?gerçekçi bakarsak
Nelsson 13 yukarısı etmez
Boey 11 yukarısı etmez