Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminimce biraz gecen sene gibi olacak oyuncu satisi.

Ben dahil cogumuz Kerem icin cok iyi teklifler bekliyorduk. Ben hatta Marcao ile birlikte Kerem'in de satilacagina hazirlamistim kendimi Kerem'in gitmesini istemesem de.

Gecen sezon transfer dönemi bittiginde söylemistim. Mevcut yönetim oyuncu transferinde ne kadar iyi bir performans sergilediyse gecen yaz tam tersi oyuncu satislarinda ise kötü bir performans sergilediler. Umarim bu yaz yine bir benzerini yasamayiz.

uefa şampiyonlar liginde 2024 den itibaren 36 takım olacağını ve takımlardan 2 tanesinin hak kazanamasa da wildcard ile turnuvaya davet edileceğini açıkladı.

wikdcard şartları;

1- müzesinde süper kupa bulunması.
2- müzesinde şampiyonlar ligi kupası bulunması.
3- müzesinde uefa kupası bulunması.

şartlardan en az 1 tanesini sağlayan takımlardan 2 tanesi wildcard hakkına sahip olacak...

en muhtemel takımlar.
galatasaray, kızılyıldız, s.bükreş, shaktar, sevilla...

cska ve zenit ambargodan saf dışı...

eğer doğruysa manyak bi haber lan bu
1688560760470.webp

Tahminimce biraz gecen sene gibi olacak oyuncu satisi.

Ben dahil cogumuz Kerem icin cok iyi teklifler bekliyorduk. Ben hatta Marcao ile birlikte Kerem'in de satilacagina hazirlamistim kendimi Kerem'in gitmesini istemesem de.

Gecen sezon transfer dönemi bittiginde söylemistim. Mevcut yönetim oyuncu transferinde ne kadar iyi bir performans sergilediyse gecen yaz tam tersi oyuncu satislarinda ise kötü bir performans sergilediler. Umarim bu yaz yine bir benzerini yasamayiz.

Ben bizim satış rakamlarından ziyade Fenerbahçe'nin rakamlarında bir terslik olduğunu düşünüyorum.

10 diyorlarsa 6
20 diyorlarsa 14
30 diyorlarsa 22

vb.

Taraftar tepkisinden bence öyle açıklıyorlar. Gerçeklemesi imkansıza yakın opsiyonları vs dahil edip peşin fiyat gibi.

Morutan ve Cicaldau satılıp o parayla Rashica transferi bitirilmelidir.
Rashica'yı doğru fiyata almazsak oyuncuyu yeriz. Performansının tartışılmaması için yüksek bedel ödememeliyiz. Bekleme politikası doğru o yüzden. Rashica, bizim dışımızda gelen teklifleri reddederse bir noktada kırılacaklardır.

Rashica'yı doğru fiyata almazsak oyuncuyu yeriz. Performansının tartışılmaması için yüksek bedel ödememeliyiz. Bekleme politikası doğru o yüzden. Rashica, bizim dışımızda gelen teklifleri reddederse bir noktada kırılacaklardır.
Psikolojik sınır 6, oraya da Ağustos'tan önce zor düşerler gibi duruyor.

Sa.

Bugün transferde kimleri masaya yatırdık?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt