Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.462
- 20.829
- 2.233
Bu arada Icardi, temmuz sonuna kadar tatil yapacakmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4'te durduran ne oldu ki? BAY hariç hiçbiri Rashica'nın yaptıklarının yanından geçmez. Diyorsan ki benim oyunumda Rashica'ya gerek yok, o zaman alınmasın zaten.4m Euro'dan bir kuruş fazla verilmemeli. O mevkide yeterince oyuncumuz var:
Zaniolo, Yunus, Yusuf, BAY, Morutan, Caner, Beknaz...
Çikolata dondurma aldimNe alcen
Rashica geçen sene orta sahada Sergio ve Mertens'in eksikliklerini kapattığı için çok iyi iş yaptı. Bu sene Paredes ve Kamada gibi iki oyuncu ile orta sahayı kuvvetlendirirsek açık oyuncularının daha serbest oynamasını sağlayabiliriz. Böylelikle çok daha yüksek skor katkısı alırız ileri üçlüden.4'te durduran ne oldu ki? BAY hariç hiçbiri Rashica'nın yaptıklarının yanından geçmez. Diyorsan ki benim oyunumda Rashica'ya gerek yok, o zaman alınmasın zaten.
Herkes sallama modunda. 2 gün twitter kapandı ya acısını çıkarıyorlarkolpalamasyon
Bu senin misyonkolpalamasyon
Toplam 24m€ boyle 1isine gömmek çok riskli olur. Adam bi ben bıktım artık dese kulup zor durumda kalırSon gun atar tabi. 3 ay tatil. 7-8 milyon euro maas + ogretmenden fazla tatil. +2 ay da form tutmasi.
OlsunTürkiye ve Paris'te de yasamadi
Muhtemelen yanlis hatirliyonRüyamda Ferdiyi almıştık febe ye karşı hayatının maçını oynamıştı, yanlış hatırlamıyorsam golde atmıştı
Bazı marketlerde bulmak zor,snickeri falan.onlari da migros sanal marketten soyluyomDoğru tercih![]()
YuhGalatasaray'in Icardiye teklifi 3 sene icin bonuslar dahil 35 milyon Euro via Efrain
kolpalamasyon
Mesela nicelik değil nitelik. Okan Buruk'un oyununda Kerem'i defansif açıdan taşımak için ya Barış ya Rashica tipi diri ve tempolu oyuncular şart. Ki Barış oyun aklı olarak Rashica'nın çok gerisinde. Sağda oynayan oyuncu iç koridora kayıp hafif 3'lü orta saha gibi oynatabiliyor bizi. Zaniolo ve Morutan 4-3-3'ün kanatları olabilir ancak.4m Euro'dan bir kuruş fazla verilmemeli. O mevkide yeterince oyuncumuz var:
Zaniolo, Yunus, Yusuf, BAY, Morutan, Caner, Beknaz...