- 20 Ağustos 2009
- 18.392
- 24.265
- 2.973
Birazdan Yakup ismini 5 dakika önce duyduğu Bernat transferinin detaylarıyla bizleri bilgilendirecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ooo çiçek2 maçtan sonra seneye de bizde kalabilirmi diye dilekçe yazdılar
Dakikası kacBertuğun 45 maçta 7 golü var overrated olduğunu düşünüyorum
Biri Inter biri Barcelona’da oynayıp 6-7 m euro net maaş kazanan adamların yerinde olsanız hiç biriniz gelip 2-3e bu toksik ortamda olmazdınız. Bir dönün kendinize bakın, sizin şu an salladığınız gibi birileri de aynı şekilde size sallayacaktı bir de.
Adamlar ŞL finali oynayan takımlarda ilk 11 ama bize gelecekler aynen siz kesin öyle yapardınız.

PSG kulübünden en yetkili kişi olan luis campos'u aradım bu haberi doğrulamadılar. BCTBirazdan Burhan;
“Kulüp kaynakları Bernat ismini doğrulamadı”
Yeter be değerli ahbabım! GSC de GSC! Her fırsatta forumu gömüyorsun. Bir gün olsun, manyaklığımızı veya kolpaladığımızı gördün mü?GSCye kalsa elimizde kalmıştı
niye? bekleri 29 yasinda vuruyorlar mi?30 yasında bek olmaz arkadaşlar
kagnı gibi adam istemıyorum
Her günYeter be değerli ahbabım! GSC de GSC! Her fırsatta forumu gömüyorsun. Bir gün olsun, manyaklığımızı veya kolpaladığımızı gördün mü?
Bernat iyi de angelino dan iyi olan kısmı ne? Belki defansif yönü iyidir başka?Bernat, Angelino’dan daha iyi yav ne anlatıyorsunuz
Geldi de yok diyeceğiz
Fiziksel olarak da daha iyidir