- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
oh yeahhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dribblingi daha iyi, pas yönlerinden emin değilim. Mücadele gücü olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bernat iyi de angelino dan iyi olan kısmı ne? Belki defansif yönü iyidir başka?
konusulan isimlerden sonra hayal kirikligi olurBernat geldide zayıf yönleri kaldı, adekuppeyle oynadık birçok maçı
Hımm, çok aşırı seyrettiğim söylenemez daha dengeli bir oyuncu anladığım kadarıyla. Ancak assist konusunda paris gibi takımda bile bu kadar az olması beni şaşırtıyor sadece.Dribblingi daha iyi, pas yönlerinden emin değilim. Mücadele gücü olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Daha yüksek seviyede tutundu kariyerinde artı olarak.
Bir dönem ciddi sakatlıklar geçirdi sadece ona dikkat etmek lazım.
Evet şimdi bir son dakika bilgisi geldi onur bunu sıcak olarak verelim Bernat Galasarayın solbek için istediği bir oyuncu ve Galatasaray İcardi,Bernat,Paredes ile bir paket yapmak istiyor PSG den.bernat muhtemelen luis enriqueyi bekler
onun oyununa uygun bir oyuncu olabilir

hocam boey at gibi kosuyorniye? bekleri 29 yasinda vuruyorlar mi?
Angelino o konuda bayağı iyi açıkçası ama 5li oynama ve ofansif özgürlük de etkendir muhtemelen.Hımm, çok aşırı seyrettiğim söylenemez daha dengeli bir oyuncu anladığım kadarıyla. Ancak assist konusunda paris gibi takımda bile bu kadar az olması beni şaşırtıyor sadece.