Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El Khelaifi bize yayin anlasmasinda kazigi sokuyor bari bu üclüyü bize toplam en fazla 10 milyon civari yollasin ve helalleselim.

bernatı fatih hocamda istemişti.göbüşcanım yoklukla savastı hep:uhu:

Son düzenleme:
Bernat iyi de angelino dan iyi olan kısmı ne? Belki defansif yönü iyidir başka?
Dribblingi daha iyi, pas yönlerinden emin değilim. Mücadele gücü olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Daha yüksek seviyede tutundu kariyerinde artı olarak.

Bir dönem ciddi sakatlıklar geçirdi sadece ona dikkat etmek lazım.

Dribblingi daha iyi, pas yönlerinden emin değilim. Mücadele gücü olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Daha yüksek seviyede tutundu kariyerinde artı olarak.

Bir dönem ciddi sakatlıklar geçirdi sadece ona dikkat etmek lazım.
Hımm, çok aşırı seyrettiğim söylenemez daha dengeli bir oyuncu anladığım kadarıyla. Ancak assist konusunda paris gibi takımda bile bu kadar az olması beni şaşırtıyor sadece.

bernat muhtemelen luis enriqueyi bekler

onun oyununa uygun bir oyuncu olabilir
Evet şimdi bir son dakika bilgisi geldi onur bunu sıcak olarak verelim Bernat Galasarayın solbek için istediği bir oyuncu ve Galatasaray İcardi,Bernat,Paredes ile bir paket yapmak istiyor PSG den. :asd:

psgliler bernat için hep mükemmel bi yedekti,niye gönderiyosunuz demiş yorumlarda

icardi için görüşmeler baya ilerledi diyo ceviride.oh beee.bernata sıcak bakıyomusuz,onaylamısız

Menajer Goerge Gardi’nin İnstagram’dan takip ettiği son 5 kişi.
d5b56b1e52b9f3198bd7caf6a2405a92.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demek ki sol bek için Juan Bernatı masaya yatırmışız.

Hımm, çok aşırı seyrettiğim söylenemez daha dengeli bir oyuncu anladığım kadarıyla. Ancak assist konusunda paris gibi takımda bile bu kadar az olması beni şaşırtıyor sadece.
Angelino o konuda bayağı iyi açıkçası ama 5li oynama ve ofansif özgürlük de etkendir muhtemelen.

Ama Bernat da kötü pasör diyemem zaten Pep aldırmıştı diye hatırlıyorum.

Fransa'dan gelen haberlere göre beklediğimize değecek gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt