Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabah bi kalkmışız Icardi,Paredes,Bernat kap gelmiş
Nuno Mendes varken yedek kalacağı için ayrılmak istiyor olabilir.Bernat ı bize niye versinler bu arada?
Ekli dosyayı görüntüle 208909
ayrıca hücum preste yapıyor buda önemli bir artısı benceBeğendiğim bir oyuncu, fizik olarak üstün kafaları iyi ciddi potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Uygun fiyata bitse çok iyi olur, takasla falan.
Bernat, Dubois'ten hız ve tempo olarak daha iyi.Bernat Dubois'e benziyo oyun stili olarak.Oyun zekası,tekniği yüksek ama fiziksel açıdan biraz zayıf.Boey gitmeyecekse tamamlayıcı olur solda
maası ve takıma daha cok fransız oyuncular katma istegiBernat ı bize niye versinler bu arada?
Ekli dosyayı görüntüle 208909
Bu Bernat la Bayern'deyken de adımız geçmişti sanki. Normal şartlarda maliyeti kenara koyarsak Angelino dan zor bir transfer olmalı.Nuno Mendes varken yedek kalacağı için ayrılmak istiyor olabilir.
Onun dışında bence de mantıksız.
Orada da Alaba vardı, Pep gidince yedek kalmaya başlamıştı, sonra ayrıldı zaten. Sakatlananan kadar PSGde ilk 11di ama.Bu Bernat la Bayern'deyken de adımız geçmişti sanki. Normal şartlarda maliyeti kenara koyarsak Angelino dan zor bir transfer olmalı.
psg sadece fransız oyuncular istiyo takımda,bunu bülent timurlenk söyledi.fransızlasmaya gidiyolarmıs ve bernatın maasından da kurtulmak isteniyomuş
Profil olarak Erden in almak istediğimiz o B+ ya da A sınıf profile de uyuyor aslında.Orada da Alaba vardı, Pep gidince yedek kalmaya başlamıştı, sonra ayrıldı zaten. Sakatlananan kadar PSGde ilk 11di ama.
Şu an bile alamayız bence Bayerndeyken daha da imkansızdı.
altyapıyla beraber olmalı bu.o yuzden bende bi furkan kocak hamlesi bekliyorum,15 yasında da olsa.potansiyeli büyük olanlar takıma dahil edilmeli bence.furkan gol rekoru kırıyo 10 numara olarak ama okan hocanın haberi yok.efe akman ise herkesin bildiği biri ama ona da sans vermedik henuzbu çok mühim bir şey aslında
yabancı sınırı bana da saçma gelse de yerel oyuncusu ağırlığı yeterince olmayıp başarılı olan takım çok azdır
realden bayerne milana kadar bu böyle
bizim de efsane başarılarımız keza yerli ağırlıklı takımla
o yüzden iyi yerli oyuncu transferini çok önemsiyorum ben
Bizim orta saha listesi mi acaba?Menajer Goerge Gardi’nin İnstagram’dan takip ettiği son 5 kişi.![]()
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi