Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herşeyi geçtim senin 2. Baskanin çıkıp 2 transfer bitirdik diye sağda solda şov yapıyorsa , hocan henüz netlesmeden " come to Galatasaray yazmaya başlayalım "diye başak geçiyorsa sen buna müsaade ediyorsan bı zahmet en az 1 transfer bitiriceksin. Taraftarı salak yerime koymanın hiç anlamı yok keza Galatasaray taraftarı FB taraftarı değil bu işleri yemez.
What :LOL:

Bernat süper olur ayriyetten şu yazılan top taşıyan orta saha olayına çok katılmıyorum yıllarca juve gibi takımlar pirlo tarzı adamlar ile tek topla kaleyi bulan oyunlar oynadı Parades mesela dikine verdiği kanata attığı paslarla Zaniolo ve keremi ani şekilde hücuma kaldırabilir torreirayı kaleye yakın tutup sürekli pres yaptırabiliriz kaptığı toplar ani hücum olur rakibi bozarız

Metehan Baltacı, Emin Bayram'dan daha iyi stoper diyen futbol cahilleri, sizlere de günaydın..
Emin bayram kaandan daha iyi 1 sezon formayı alsın sattığımız ozan kabaktanda iyi olur Metehan stoper değil malesef ayaklarını birbirine girdi baskıda akşam

O Yusuf Demir isimli arkadaşımızın da anlaşılan bizde oynamaya gönlü yok keza hocanın " ne zamana oynatmak istesek sakatlığı çıkıyor" sitemi bu durumu gösteriyor. Madem beyimiz oynamak istemiyor gönderin 2026 ya kadar altyapıya sürünsün.

O Yusuf Demir isimli arkadaşımızın da anlaşılan bizde oynamaya gönlü yok keza hocanın " ne zamana oynatmak istesek sakatlığı çıkıyor" sitemi bu durumu gösteriyor. Madem beyimiz oynamak istemiyor gönderin 2026 ya kadar altyapıya sürünsün.
Atıcaksın alt yapıya çürüsün orda forma şamsıda vermiceksin böylelerine

futbol emekli ortalaması 30-35 hâlâ 20 yaşından gün almış kendini gösterememiş elemanlardan medet ummaya gerek yok bölgesel amatör liglerde de elemana ihtiyaç var

auba neden istenmiyor bilmiyorum

Tam yedek olacak kivama geldi

anlamıyorum bugün baran yerine koy efe oynasın ne yani en ümit beslediğimiz çocuk bu değil mi
Bence de mantıksız, Baran’a süre verileceğine kiralanmalı, gittiği yerde iş yaparsa kalmalı. Şu an süre versek ne olacak yani.

22sinde alt yapıdan çıkan tek Pedro var tarihte herhalde.

Kemerburgaz'a Eylül- Ekim gibi A takım taşınacak diyorlardı lakin tamamen bitmesi ve alt yapının da oraya geçmesi bu yönetim dönemine yetişmez gibi. Umarım yeni yönetim bu yapılanmayı devam ettirir.
Kısa vadede zor ama hoca ekibini oturtabilirler. Mevcut tesisler rezalet.

Bence de mantıksız, Baran’a süre verileceğine kiralanmalı, gittiği yerde iş yaparsa kalmalı. Şu an süre versek ne olacak yani.

22sinde alt yapıdan çıkan tek Pedro var tarihte herhalde.

Kısa vadede zor ama hoca ekibini oturtabilirler. Mevcut tesisler rezalet.
Baran beyimizi manisa fk'ya kiralık gönderilmek istenmiş ama kendisi ısrarla gitmek istememişti. Hatırlayın.

kendini geliştirmek ve maç temposu yakalamak yerine tam 6 ay boyunca yatmayı neden seçer bir insan?hiçbir şey yapmadan şampiyonluk kutlamalarına katılmak, ismini okutturmak ve madalya almak için olabilir mi?

İlk yarı oynayan oyunculardan sadece Lucas ve bir ihtimal Dries önümüzde ki sezon ilk 11 için düşünülen isimler olur. Sol bek, orta saha ve forvet takviyesi henüz gerçekleşmemesi ile beraber ilk yarı aslında yedek kadromuz ile oynadık diyebiliriz. Beni açıkçası heyecanlandırdı bu oyun; eksik bölgelere takviyeler ile beraber as kadromuzun oyun olarak çıtayı ne kadar yükselteceğini düşünmek heyecan verdi bana :hat:
Ben de Dubois çok beğendim

Şampiyon olacağımızı bizim takımın lig öncesi atmosferinden değil fenerin lig öncesi girdiği havalardan anlıyorum.

Mayıs kutlamalarına hazırlanalım şimdiden Kenan Doğulu provalara başlasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt