Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gencleri işleyen, takim omurgasi olan bir takimda izlemek gerekir. Hazirlik macinda hic a takimda oynamamis topcularla beraber uzere yorum yapmak yanlis

Ilk geldiginde barisa neler deniyordu misal

istediğimiz topçular mevcut takımıyla antrenmana çıkmıyosa tatil uzatıyolardır herkes biz değil ön eleme için erken başlasın grup takımlarından topçu kovalıyoruz

Düşündümde su baskili oyunda parades baya ise yarar. Torreira ne parades 2 lisi çok iyi 2 li olur

istediğimiz topçular mevcut takımıyla antrenmana çıkmıyosa tatil uzatıyolardır herkes biz değil ön eleme için erken başlasın grup takımlarından topçu kovalıyoruz
Zalgris haftaya oynayacak eleme maçını herhalde. İyi izleyelim notlarimizi alalim

Sol acigada scout transferi yapılmalı. Arada orta saha berkani oynatıp keremi dinlendirir onu oynatiriz. Barış sağda daha iyi.

36 yaşında sahaya çıksa entübe olacak kişilerin, 2.9 mil € maaşa oynayan süper starımızı eleştirirken biraz daha vicdanlı olmasını temenni ediyorum.

36 yaşında sahaya çıksa entübe olacak kişilerin, 2.9 mil € maaşa oynayan süper starımızı eleştirirken biraz daha vicdanlı olmasını temenni ediyorum.
Efe Bey bana söyleyebilirsiniz niye böyle yapıyorsunuz. Önemli olan yaşı değil zaten laubaliligi

Nefret değil reis. Laubali oynuyor ona kiziyorum
Ne laubaliliği yav, maçtan bir sekans göstersene laubali olduğu. Sergio desen neyse. 36 yaşında ilk hazırlık maçında her yerde bastı adam, 20lik çocuklar daha az koştu lauabaliymiş nasıl oluyorsa.

Kerem’in de ağzına etmediğin kaldı geçen sene, adam ilk üçte şampiyonluk katkısında.

gençlerin gelişmesi isteniyorsa (tabi kapasiteleri varsa) önce sürekli oynayabilecekleri, rekabetçi bir takıma gitmeleri gerekiyor. bir alt lig gayet uygun oynayabilirlerse.. en azından futbolu unutmamaları için fiziksel gelişim açısından.. Galatasaray gibi takımlarda bir anda gelip on bir oyuncusu olmak çok çok zor 18-20 yaşında birinin. kimse kendini kandırmasın.. yabancı oyuncu alırken dikkat ettiğimiz unsurlardan biri son zamanlarda genç yaşına rağmen kaç tane maça çıktığı. milli takımda maçları var mı vs.. dolayısıyla abuk sabuk maçlarla genç oyuncu yetişmez yedek bekleyerek hiç gelişmez.

Mertens takımın kaynaşmasında çimento etkisi yaptı geçen sene başı. Adam hep pozitif. Bence mücadele ediyor yaşı nispetinde her atakta etkisi net gözleniyor. Tek eleştireceğim noktası napolide gol vuruşlarında, uzaktan şutlarda baya klastı bizde bunu göremiyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Ne laubaliliği yav, maçtan bir sekans göstersene laubali olduğu. Sergio desen neyse. 36 yaşında ilk hazırlık maçında her yerde bastı adam, 20lik çocuklar daha az koştu lauabaliymiş nasıl oluyorsa.

Kerem’in de ağzına etmediğin kaldı geçen sene, adam ilk üçte şampiyonluk katkısında.
Pas atilcak yerde gitti şut çekti 1 2 pozisyonda ona kızdım

Kerem konusuna gelirsem keremin çok aşırı pas denemeleri vardı. Çok zorluyordu. Top kayiplari coktu. Ona kiziyordum şampiyonlar Ligi'nde çok dert olur bu Yoksa adamin yararını nasıl inkar edeyim Keramettin Admirim.

Torreirayi çok seviyorum bak adam çok iyi yapıyor işini. Berkanida seviyorum nelsonuda seviyorum. Abdulkerimide seviyorum. Sevgimde var yani hep nefret etmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt