- 29 Temmuz 2011
- 17.399
- 8.881
- 1.588
Karakter analizi filan hikaye Yusuf Demir'in analizini kim yaptıysa ya da işine son verildi mi acaba? Adam sahaya çıkmaktan aciz 6 milyon verdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Zaten herkes aynı düşünüyor ancak 10 noya 90 dk kaldırabilecek kaliteli, tempolu adam bakılıyorMertens'i Fenerbahçe falan alsa şu an bayram ederler.
Tarihimizde ki belki de futbol zekası olarak en zeki 10 futbolcudan biri formamızı giyiyor, üzerine 36 yaşına rağmen isteği ve temposu da hiç fena değil, aidiyet hissediyor ki Napoli de o başardıklarını başardıktan sonra Van Persie sendromuna girebilirdi burada.
Yani adamın her şeyden önce karakteri üst düzey. Ciddiyeti de var yani.
Her maç 60-70 dk oynatmak zorunda değiliz. Planlama doğru yapılırsa oyuna girecek ilk kişi olur işte. Bazı maçlarda da 11 çıkar.
96-2000 arası başarılı olurken Hasan Şaş, Tugay, Arif, Hakan Ünsal, Emre, ve yeri geldiğinde Okan vs hamle oyuncusu olarak kaç maça çıkmıştır. Senin takımında Mertens gibi değer var 60 maçın 20'sinde 11 çıkar yani. Kalan 20-25'te de oyuna giren ilk ya da 2. olur, 1-0 olan maçı çözer gider zekası ile.
Onlar da mertensi beğenmiyor belkiCicaldau,Morutan,Taylan gibi gibi
onların birini beğenmeme lüksü yokOnlar da mertensi beğenmiyor belki
Zani peynir ekmekle beslenmemistir altyapidaOkan Hocam, Zaniolo gelince al Baran'ı de ki, geç şunun yanına, getir yan yana bacakları, bak şimdi aşağı.
Biri çay bardağı, biri çay kaşığı anasını satayım..
Golle besleniyor bu adamlar, gol atması lazım ondan bencil olabiliyor. Onun dışında laubali ya da göstermelik bir durum yok iddia ettiğin gibi.Pas atilcak yerde gitti şut çekti 1 2 pozisyonda ona kızdım
Kerem konusuna gelirsem keremin çok aşırı pas denemeleri vardı. Çok zorluyordu. Top kayiplari coktu. Ona kiziyordum şampiyonlar Ligi'nde çok dert olur bu Yoksa adamin yararını nasıl inkar edeyim Keramettin Admirim.
Torreirayi çok seviyorum bak adam çok iyi yapıyor işini. Berkanida seviyorum nelsonuda seviyorum. Abdulkerimide seviyorum. Sevgimde var yani hep nefret etmiyorum
17.5 + %20 pay olayı sözleşmede yazıyormuş herhalde20% sell on clause cok sacma geliyor bana. Serbest kalma bedeli olan bir oyuncuya neden pay versin ki real![]()