Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk yaridaki futbol gayet tatmin ediciydi bence.

genclerden ali turap zaman zaman şans bulabileceğini gösterdi.

mertens ve oliviera'ya güvenip, kendilerinin bu takimin ana parçaları olmalarini düşünmenin büyük bir hata olacağını da gördük yeniden.

Yönetim topu Okan hocaya atıyor, Okan Hoca yönetime atıyor çıktığı yayınlar da. En azından bir forvet alınabilirdi gerçek mevkisi santrafor olan hiçbir oyuncu yok kadroda( Eren Aydını saymıyorum) bu çok hatalı bir durum Erden Timur da nasılsa yaparım ben havası seziyorum

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aklin yolu bir ve aslinda gs icin yapilacak operasyon cok basit. (takimin ana parcalarinin kaldigi durumda)

icardi-rachica sorununu çözmek.

mertens ve oliviera yerine ilk onbire üst düzey 2 transfer.

sol bek transferi.

bunlar için major kaynak olarak zaniolo'nun satışı, mm, cic, morutan satışlari rahat rahat yeter.

bunlar temel olarak yapilmasi gereken mudehalelerdir. bunlari idrak edebilmek için binlerce hazırlık maçı yapilmasina gerek yok.

aklin yolu bir ve aslinda gs icin yapilacak operasyon cok basit. (takimin ana parcalarinin kaldigi durumda)

sol bek transferi.

bunlar için major kaynak olarak zaniolo'nun satışı, mm, cic, morutan satışlari rahat rahat yeter.

bunlar temel olarak yapilmasi gereken mudehalelerdir. bunlari idrak edebilmek için binlerce hazırlık maçı yapilmasina gerek yok.
Zaniolo'nun olasi satisinda yerine yine Rashica'dan bagimsiz ciddi bir transfer gerekir ayni bolgeye. Gerci kalacagini dusunuyorum o ayri bir konu.

emin bayram da, gozu kapali stoper rotasyonuna yazilabilecek pozisyonda bence.

nelsson, abdul, emin, kaan, ross.

gayet yeterli bir stoper rotasyonu.

sol bek transferi.

Zaniolo giderse oraya tek Rashicayi almak, keitadan pinoya geçmek gibi olur. Allan Saint maximin isterim öyle bir durum olursa

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt