Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Torreirada durum ciddiyse Parades bi şekilde yetiştirsen yoksa kabus olur elemeler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
allah'in samisi mm ve zamiryo'dan zaten rahat bir 30 gelir, digerlerini de 100 m euroya satariz demiyorum zaten. bugun morutan'i 3e salsan pisa havada kapar, cic'e de 1-2 veren illaki olur.Ya nereye satiyon alıcı mi var birini zor bela serie bye yollamissin diğerini bedelsiz Arabistan'a kiraladın alıcıları olsa geçen sene olurdu
yasaklı kaynakzaha fenerbahçe'de
Öyle diyolar kulüp açıklama yapsın görelim bakalımciddi mi sakatlığı? noldu?
Benim umudum tükendi veli beyallah'in samisi mm ve zamiryo'dan zaten rahat bir 30 gelir, digerlerini de 100 m euroya satariz demiyorum zaten. bugun morutan'i 3e salsan pisa havada kapar, cic'e de 1-2 veren illaki olur.
yeter ki elden çıkarmak iste. bak nasil satiliyorlar.
keita'adan pino'ya mi?Zaniolo giderse oraya tek Rashicayi almak, keitadan pinoya geçmek gibi olur. Allan Saint maximin isterim öyle bir durum olursa
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
peşimi bırakman için birazda ibadet
Dün ali turaba yazık oldu.ice katetmesi,hücuma çıkışlari...top tekniği ve pas yeteneği muthis.savunmadan topla çıkarken çok rahatlatiyo
Karagümrük stoperi Ryan tam bu frofilde.İtalya Milli takımı havuzunda, yaşı 24 , Türk pasaportu da var ve yerli statüsünde,oynama devamlılığı da var.Nelson giderse alınabilecek bir risk.İstisnai bir yetenek değilse Afrikalı stoper almayalım. Afrika menşeli ama Avrupa'da milli takım havuzunda olan biriyse olabilir, Boey gibi.