Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayrını görsünler ya ben iyi oyuncular fena olmayan yaşlarda gelince Türkiye'ye mutlu oluyorum bunlar hep bizim transferler içinde imaj oluşturur, 37 lik Dzeko geldi diye imaj olmaz ama. 26 yaşında Torreira yada 30 yaşında Zaha gelirse ilgi çekerkerem’den daha faydalı olamayacağı bir gerçek maalesef
pl’de ekmek kırıntısı kadar değeri kalmış olsa illa ki bi alıcısı çıkardı oradan. yoksa zaha, bolasie tarzı oyuncuları bende severim. 90 dakikalık oyunda 2-3 dakika keyif verir insana, o kadar
*niye malesef yazmışım hiçbir fikrim yok :d
Biz değilmişiz Lazio alabilirmiş sorryZaha’ya bizimkiler girebilirmiş diyorla. Joao Pedro durumu tersten olabilirmiş
Mert Müldür bence kesinlikle iyi bir transfer değil. Kaleci transferini yapacaklarını düşünmüyorum yerli sınırından dolayı. Becao ve Zaha'nın da geleceği şüpheli bence.
transfer sampiyonu fbmi kutlarim
ne yangin yapiyorsunuz arkadas
size burada maliyet raporu cektim
sadece 3 topcu icin fazladan 17 milyon euromu ödemek istiyorsunuz!?!?!?!?!?!?!??!?!
herkes musterih olsun
kgb yönetimi bu isi sessiz sedasiz hallediyordur
putin timura guvenin
tek elestirecegim konu yedek forvet cokdan gelmeliydi!
yani yedek forveti zaten ucuz yollu halledecktin
ha simdi yapmisin ha agustosda
ki icardi gelmeden gollerini atsa icardi gelmese bile en azindan golcumuz var diye avuturduk kendimizi!
altay da gitmek istiomş.fb'in yerli rotasyonu da bayagi kotu lan bence.
ferdi, ick ve biraz emre mor disinda bomboş rotasyon.
altay
ice
serdar
samet
ismail yuksek
mhy
serdar dursun
unuttugum kaldi mi?
seferovic’te yaşanan duruma düşmek istemiyor galiba bizimkiler. yedeğin de biraz daha garantisini istiyorlar
biraz daha sabretmekte fayda var
bu sene asıl rakiplerimizin jk ve ts olacağını düşünüyorum
bir tane genc gelecek vaad eden sprinter bir golcu cokdan inmeliydi
kimse seferovic beklemiyor zaten
ki seferovic buyuk transferdi
tutmamasi aslinda cok tuhaf
superlig golcusu listesi cikarsak seferovici herkes ilk 3 yazardi yani
Ve hala reddetmedik mi teklifi ? Yazıklar olsun
Forum cinnet geçirtme seviyesine gelmiş, bana müsaade.