Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.216
- 72.830
- 5.188
zaha 10 gol atamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasi genc tamam dedikte Arda Keremin yasinda Keremin yaptiarinin yarisini yapamaz bence Fenerliler asiri abartiyoKerem 25 yaşında çünkü
Bu herif kolpacinin önde gideni daha doktor süreçlerini bile bilmeden sallama twit atıyor tek düşüncesi etkileşim almak.
Lazioyu istiyomus şu an, şampiyonlar liginden oturu.kişisel olarak birçok kulüple anlasmis zaten,fb haberleri ufurme şu anZaha aynen thielemans gibi epl den teklif bekliyor muhtemelen almasak bile teklif sunmak gerek
Bu arada yürüme modunda futbola geçen dzekoyu övmek çok komik oluyor
Arda'nın yaşı ve potansiyeli göz önüne alırsak. Kerem ile arda nın kıyaslanması inek kesince çıkan et kilogramı ile keçi kesince çıkan etin kıyslanması gibi birşeydir.Ardanin yasi genc cart curt anliyomda kardesin Kerem Avrupada harikalar yaratti ligde asist krali oldu ama Kereme teklif yok.Arda R.madrid yapiyo bu nasil is cozemiyom ya
Gelirse konuşuruz Enis.lazio diyo guardian muhabirizaha 10 gol atamaz
Geçmişimiz varNe kankası baby? Abin o senin![]()
Yine mi talisca yav.Talisca ile Zaniolo aynı anda oynar mı arkalarinda Paredes ile Lucas olursa
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallahi o üzülmesin diye takip ediyorum.fb alırsa yapacak bisey yok zaten.tutmamasini,sorun çıkarmasını bekleriz.insallah palacede kalir,cund mutlu olurzaha insallah fbye gider hayri kudurur![]()
Ağustosta düşünebiliriz demeye getirdi erden timur.valla bu agustos ayi zaten bilmiyorum ama tuhaf olacak.Yine mi talisca yav.
adghadhgadh kerem sanki ballondor aldı laflara bak yaYasi genc tamam dedikte Arda Keremin yasinda Keremin yaptiarinin yarisini yapamaz bence Fenerliler asiri abartiyo