Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin en göze batan iki oyuncusu Arda ve vallancia gitti.Geriye Ferdi kaldı.bunlar bu kafa ile omurga oluşturamazlar dzeko sakatlık yaşarsa İsmail 10.haftayı zor görür

45amwu.png

Böyle baktim ama yinede isimleri cikartamadim.
Evet. Düzelttim şimdi.

icardi,paredes ve bernat paketi için ugrasılyo işte.icardi için görişmeler ilerlemiş zaten,paredeste sorunsuz ilerliyomus dunku habere göre.net 15 temmuz civarı bilyorumki erde timur söz ettircek kendinden.guveniyorum erden beye

Oyuncu bazlı başarı maddeleri koymuşlar kulüp bazlı olsa daha iyiydi çünkü Real Madrid bu her türlü o koşulları sağlardı

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen niye iki gündür fenere ekstra para kazandirma hevesindesin yav.
Ne yaparlarsa yapsınlar bosver, madrid arda olmadan kulup bazli basari yapamayacak bir takim mı tabiki oyuncu bazlı bonus koyacaklar. Doğrusu bu degil mi zaten. Keza arsadsn gelecek parayı 5 tane çöpe dağıtmanın planını çoktan yapmışlardır zaten.

Sen niye iki gündür fenere ekstra para kazandirma hevesindesin yav.
Ne yaparlarsa yapsınlar bosver, madrid arda olmadan kulup bazli basari yapamayacak bir takim mı tabiki oyuncu bazlı bonus koyacaklar. Doğrusu bu degil mi zaten. Keza arsadsn gelecek parayı 5 tane çöpe dağıtmanın planını çoktan yapmışlardır zaten.
Banane fenerden yahu günahım kadar sevmem sadece Arsaya sempatim çok her zaman böyle bir değer çıkmıyor ülkemizden

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt