Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.857
- 7.382
- 1.548
Klüpte açıklama yapmıyor,muhabirler suskun. Şampiyonluktan beri klüp tarihinin en gevşek dönemini yaşıyoruz sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ekonomik şartlarda ikisini birlikte almak imkansıza yakın. İcardi ile bir karşılaştırma yapmıyorum okuduğunu anlaman dileğiyle...Weghorst icardi ne alaka? icardiyi yolda görse resim ister adam.
Orhan hocama slmlarimi ilet.orhan ulucanın dediği şu
sosa paredes ve kamada mükemmel olur
gerçekten yaş fiyat kalite olarak ideal 3 transfer olur
İranlı eski fbli wonderkid yaptı. O anda oyundan çıkması lazımdı. Üstüne 30 dk top oynadı inşallah önemli bir şey değildir. 1-2 hafta ile kurtarırsak çok sevindirici olur.Dizine darbe mi almis
Topsuz alanda mi olmus
Dizine darbe mi almis
Topsuz alanda mi olmus
Uzun sürecek bir şey olsa böyle takılmazdı herhalde. Eleme maçında sahada olur bence.Şu salak maçtan dolayı Torreira'yı kaybedersek yemin ederim büyük yanarız.
İnşallah uzun sürecek bir sakatlık değildir.
Başta Keramettin TANRIVERDİ adlı admin olmak üzere diğer adminlerden ve forum ahalisinden gördüğüm lüzum üzerine forumdan affımı istiyorum.
Yaşasın Galatasaraylılar
Ekli dosyayı görüntüle 208986
muslera
boey nelsson akerim sosa
paredes torreira
zaniolo kamada kerem
icardi
Tam tersi Weghorst geliyorsa İcardi olumlu demektir. Maliyeti düşük yedek olacak biri aranıyor demektir.Weghorst geliyorsa İcardi büyük ihtimalle olumsuz sonuçlandı.
Kötü topçu değil ama ciddi kalite farkı olacağından adamın bjk geçmişini de göz önüne alırsak bizim taraftarlar pek mutlu olmaz. Çok ıslıklamasalar bari.
İnşallah öyledir. Şu maçta Torreira'yı kaybedersek ciddi sıkıntı yaşarız.Uzun sürecek bir şey olsa böyle takılmazdı herhalde. Eleme maçında sahada olur bence.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lazio sayfasi admini niye kizmis anlamadim ama senin @Murat Durmaz dobyvk ve andre sılvayı alıyorlarmış.zaha ile beraber