Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavas yavas zaten tempo yukselecek. Bir dur adamların ilk hamlıkları gitsin. Gidip championship takimiyla mac yapma en azindan. Yapacaksan da arkadasına söyleyeceksin futbolcusu adam olup insan gibi oynayacak.
Mostafa nın sakatlandığı anı hatırlıyor musun? O da ilk maçtı
Gerçekten sanki adam en değerli topçusunun sakatlanmsını istereyerek bu maçı yaptırmış gibi konuşuyorsun

torreiranin bacagini gördüm ne yazik ki sezonu kapatir gibi

oliveira geçen sene 9 temmuzda transfer edildi. abdülkerimden sonra transfer edilen 2. adamdı. herkes fazla sabırsız.

Icardi olmazsa Weghost değil de Eldor Shoumadorov bekliyorum ben. Uzun boylu pivot ve sprinter olması kendisini bizim için ideal hedef yapıyor. Yerli sayılması da cabası.

Hatta olursa bile 2. forvet olarak alınabilir bence. Kendisi şu an baya düşüşte ve maaş olarak da karşılayabiliriz böyle bir adamı.
İcardi-Weghorst-Eldor rotasyonu bile olabilir...İcardi, vazgeçilmez komple forvet; Weghorst 'kazık pivot'; Eldor sprinter pivot...Weghorst' un maliyetinin makul olacağını düşünenlerdenim...

Weghorstu veto etmisti okan hoca.sallarken bile 2 hafta onceden geliyolar

İcardi-Weghorst-Eldor rotasyonu bile olabilir...İcardi, vazgeçilmez komple forvet; Weghorst 'kazık pivot'; Eldor sprinter pivot...Weghorst' un maliyetinin makul olacağını düşünenlerdenim...
Net 3 maaşa alınabilir.

Elemeler için bir pivot lazım ve o adam çok net Umut Nayır'dı. Hem yerli hem bonservisi Eyüpspor'da.

Gidip direkt almamız lazımdı ama sanırım fbye gitti. Elemelerde pivot lazım çünkü hayvan gibi kapanıp topu bize verecekler. Biz de topla çok iyi değiliz geçiş oyununda ciddi avantajlarımız var. Bir pivot duran toplardan gol bulma ve kanatlarla yapacağı verkaçlarla sonuca gitmeye büyük faydası olurdu. Umut'u bir şekilde almak lazımdı bence.
Yalnız Umut' un FB den 35 milyon TL maaş istediğine dair haberler vardı. Buralarda yerli bir 'çöp' e öyle paralar verilmesine hiç hoş bakılmaz!..

Birde Bertuğ var; oyun tarzı, 'size' ı birbirine bu kadar benzeyen iki oyuncu nadir çıkar. Hatta yüzleri bile çok benziyor gibi; yanyana görenler kardeş zanneder!..Aralarında net 9 yaş fark var. Geçenlerde bizimle haberi çıkmıştı; HS un da paraya ihtiyacı vardır. Scout ve daha önemlisi hoca beğeniyorsa, 1.5-2 milyon gibi bir bonservisle alınması düşünülebilir, maaşı düşük olacaktır. Çok az dakika seyredebildiğim için kanaat belirtemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt