- 28 Haziran 2010
- 28.945
- 27.636
- 3.298
yaşına göre fiziği de muazzam(TR standartlarında).
Barış alperin süresinden yer bence, ha barışı satarsak olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaşına göre fiziği de muazzam(TR standartlarında).
Barış, Kerem i de yedekliyor zaten.Barış alperin süresinden yer bence, ha barışı satarsak olur
Yanlış dersin. Ne Yusuf un ne De emre nın yeteneği arda ile kıyaslanmaz.Objektif bakıyorum olaya.
Yusuf demir ->Barcelona
Emre demir -> Barcelona
Bu ikisi de benzer yaşlarda dünyanın en büyük kulüplerden birine gittiler götlerine vurup geri döndüler.
Keza benzer hikayeyle başlayıp sonu sıçış olan onlarca örnek var.
Öyle çok açılmamak lazım derim
Simdi zaniolo fani paylasmis,kosu yapiyodu bi antrenorleZanyolo paşam niye katilmadi takima hala?
10 u Ali onlara vermistir, iceri para sokmak icinBenim anlamadığım 17.5 milyon € serbest kalması olan oyuncuya neden 20 milyon + 10 milyon bonus verilmiş. Alemin enayisi mi Madrid? Gelir göstermek için saçma sapan yollara başvuruyorlar.
kariyer olarak Drogba weahtanda batitutadan daha önde.Gerçi batigol dünya kupası alan arjantin kadrosunda varmıydı hatırlamıyorum ama Weah milanda şl aldı mı onuda hatırlamıyorumetmez karsim
drogbanin driblingi vardi
batistutada o biraz eksikti
Yusuf, avel/dünya yıldızı gibi davranmasa arda dan yetenekli.Yanlış dersin. Ne Yusuf un ne De emre nın yeteneği arda ile kıyaslanmaz.
İşte öyle davrandığı için kıyaslanabilecek bir potansiyeli yokYusuf, avel/dünya yıldızı gibi davranmasa arda dan yetenekli.
Weah ballon dor almıştı sankikariyer olarak Drogba weahtanda batitutadan daha önde.Gerçi batigol dünya kupası alan arjantin kadrosunda varmıydı hatırlamıyorum ama Weah milanda şl aldı mı onuda hatırlamıyorum
Geçen yıl BJK ile kontratı 2,8+0,2 imiş. Kulübü Manu' dan ekstra para da kazandı. Aradan geçen 1 yılda gençleşmediğine göre maaşının düşmesi beklenir. Hoca istiyorsa oluru var gibi, istemiyorsa zaten olmaz da fikir jimnastiği işte...Net 3 maaşa alınabilir.
potansiyeli var, oraya ulaşabilecek mental yok henüzİşte öyle davrandığı için kıyaslanabilecek bir potansiyeli yokarada uçurum fark var
Bahsettiğin sözleşme Burnley alt lige düştüğünde bedelsiz kiralama şeklindeydi.Geçen yıl BJK ile kontratı 2,8+0,2 imiş. Kulübü Manu' dan ekstra para da kazandı. Aradan geçen 1 yılda gençleşmediğine göre maaşının düşmesi beklenir. Hoca istiyorsa oluru var gibi, istemiyorsa zaten olmaz da fikir jimnastiği işte...
Batigol 94 ve 98 dunya kupasi kadrolarındaydıkariyer olarak Drogba weahtanda batitutadan daha önde.Gerçi batigol dünya kupası alan arjantin kadrosunda varmıydı hatırlamıyorum ama Weah milanda şl aldı mı onuda hatırlamıyorum
Yok reis kötürüm kalmış huzurevine koyup kaçmışlartorreiranin bacagini gördüm ne yazik ki sezonu kapatir gibi