- 18 Temmuz 2009
- 81.735
- 238.690
- 5.093
ŞL katılım bedeli eskiye göre düştü. Grupta sonuncu olmakla Uefaya gidip lider bitirmek nerdeyse aynı noktaya geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim yönetim komple yalıkavak marinada takılıyor
erden timur daha görülmemiş
diğerleri orada
kulup tatilde
tamamen beklemedeyiz bence görüşmelerin ilerlediği bile kimsenin olduğunu sanmıyorum bi icardiyi darlıyodur bizimkilerHarbi kimi alacaz yav bırak almayı yaklaştığımız kimse yok gibi
bence düzgün olmuşLeş olmuş ama başka şey amaçlıyorsa amacına uygun yolda ilerliyor
Grupta 3. olup AL de devam edince ne oluyor?ŞL katılım bedeli eskiye göre düştü. Grupta sonuncu olmakla Uefaya gidip lider bitirmek nerdeyse aynı noktaya geliyor.
Galibiyet sayına bağlı, 2 galibiyetle 30 alınır Uefayla birlikte.Grupta 3. olup AL de devam edince ne oluyor?
Yine olumsuz bir yorumiçimden bir ses playoff turuna kalıp orada eleneceğiz diyor
avrupa liginden devam ederiz
icardi olayında bence top tamamen wanda da o nereyi isterse icardi oraya gidecek icardiye kalsa bence coktan bizi seçerdi biraz daha tatil içn izin verin derdi en coktamamen beklemedeyiz bence görüşmelerin ilerlediği bile kimsenin olduğunu sanmıyorum bi icardiyi darlıyodur bizimkiler
Daichi kamada ile temaslar ilerledi