Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı solbek alacakları kesin.en iyi kadroyu kurmaya calısıyolar işte.3 kulvar var.parası beni ilgilendirmiyor.angelino ve sosa cok kaliteli ve 7-8den asagı bitmezler

ligde kazımcanı kullanırız,bazen kerem demirbay oynar ortasahada,gelirse.belki ali turabı kazanırız.bunlar önemli

kazımcan
angelino veya sosa
boey
ali turap

bu 4lüyü ligde ve avrupada dönüşümlü kullanırsak mukemmel olur

acıkcası kızmayın ama kazımcan ve boeye göre gelirse sosa(angelino) ve ali turap daha teknik ve göze hoş geliyor.

Boey'in sözleşmesi uzatılırsa en iyi hamlelerden birisi olur yani ciddi şekilde Boey'in yerini dolduracak bir sağ bek almanın çok çok zor olduğunu düşünüyorum. Sağ bekte Boey-Dubois rotasyonu ile devam etsek harika olur sol beke de Kazımcan ile rekabete girebilecek seviyede ortalama üstü bir yabancı sol bek bulursak bek rotasyonu tamamlanır. Angelino ve Sosa gibi çok yüksek bonservisli bir oyuncudan ziyade belki kiralık veya düşük bonservisli bir sol bekte düşünülebilir.

Emre kılınç iyi bir oyuncu Berkan gibi onu da kazanabilir miyiz?

günay dandik kaleci sneijderden 50 metreden gol yemişti

yeni nesil cenk gönen

Boey'in sözleşmesi uzatılırsa en iyi hamlelerden birisi olur yani ciddi şekilde Boey'in yerini dolduracak bir sağ bek almanın çok çok zor olduğunu düşünüyorum.
bek bulmak kısmen daha kolay benzer ve tempolu bekler var uyum olur olmaz o ayrı konu
lakın bence esas nelsonun yerını doldurmak daha zor stoper tandemi bozulunca bazen iyi oyuncu alsan bile uyum olmayabılıyor şikeciler kac yıldır stoper tandemi kuramadı yalama oldular

sonra bu adam transfer haberi veriyor :)
Zaniolo bugün antrenmanlara katıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt