Sergio yerine 8-10 oynayabilen biri dahaRashica
Sosa
Parades
İcardi
Antonio
Yeter mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio yerine 8-10 oynayabilen biri dahaRashica
Sosa
Parades
İcardi
Antonio
Yeter mi?
bize o zaman biraz sosa anlatın hakan beysStuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim var
Sosa gitmek istiyor ve kulüp de göndermeye niyetli. Ama 15 milyonluk bir teklif bekliyorlarmis
Okadar veren cikmazsa belki dedigin gibi agustosta 8e alma durumu olabilir. O halde almaliyiz zaten, 2 sene sonra kar yaparak satariz.
Ama ben oraya kadar baska bir takimin kendisini kapacagini düsünüyorum.
Yunus, yusuf ve barışın senesi olur umarım, parayla elde edilemeyecek kadar büyük kazanç olur bizim içinYunustan çok umutluyum inşallah bu sene çok katkı sağlar yeterki takım için oynasın
RashicaSergio yerine 8-10 oynayabilen biri daha
Aynen sevgili futbol uleması, futbol bilgimin çeyreğini bilsen oturur scoutum diye gezersin.Futbolu bilmiyorsun daha kötüsü bilmediğini bilmiyorsun . Eski zaniolo yok demişsin zaniolo hep böyle bir oyuncuydu internette iki video izleyip on satırlık yorum yapabilecek bilgiye eriştiğini sanıyorsun zaniolo 10 numara da oynadı fakat her 10 numara yani ofansif ortasaha oyun kurucu değildir zaniolo serbest oyuncu rölünde forvete yakın şekilde oynadı ve şu anki zaniolonun aynı özelliklerindeydi . 15 senenin üzerinde bu forumu takip ediyorum normalde yorum atmıyorum ama bazen gerçekten bu kadar cehalete dayanamıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hirvatlaŕın sol beki gvardiol değil mi ya ben mi yanlış hatirliyorumSon maçlarda Sosa oynamamış Hırvatistan milli takımında neden acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kamadayı 2.5-3mye getirebiliyorsak bu fırsat kaçmazHerkes kamada filan yazıyor da mertens varken hoca o bölgeye transfer yaparmi acaba gerçi mertensde 90dk oynayamaz artik
Gvardiol stoper sol beklerinde sosa ve yaşlı birisi var iskocyada oynuyor bazen sosa bazen o eleman oynuyor gördüğüm kadarıyla world cupta öyle jdiHirvatlaŕın sol beki gvardiol değil mi ya ben mi yanlış hatirliyorum
6 milyon rashica
7 milyon borna sosa
8 milyon icardi
3 milyon parades
İsmi geçen adamları minimum bedellerle alsak dahi 24 25 milyon para gerekiyor. İçeri giren tek para da 6 milyon ile Mostafa.
Ali iyice rezil etcek bunları
Ali iyice rezil etcek bunları
Hirvatlaŕın sol beki gvardiol değil mi ya ben mi yanlış hatirliyorum
Kaan Ayhan GS'de.Daha transfer yapmadık mı yav

Aynen persictir herhalde digeriGvardiol stoper sol beklerinde sosa ve yaşlı birisi var iskocyada oynuyor bazen sosa bazen o eleman oynuyor gördüğüm kadarıyla world cupta öyle jdi
FIFA VEYA UEFA'NIN ceza vermesi yok mu şikecilere?Ali iyice rezil etcek bunları