Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stuttgartta yasiyorum ve kulübe yakin bir arkadasim var

Sosa gitmek istiyor ve kulüp de göndermeye niyetli. Ama 15 milyonluk bir teklif bekliyorlarmis

Okadar veren cikmazsa belki dedigin gibi agustosta 8e alma durumu olabilir. O halde almaliyiz zaten, 2 sene sonra kar yaparak satariz.

Ama ben oraya kadar baska bir takimin kendisini kapacagini düsünüyorum.
bize o zaman biraz sosa anlatın hakan beys

Futbolu bilmiyorsun daha kötüsü bilmediğini bilmiyorsun . Eski zaniolo yok demişsin zaniolo hep böyle bir oyuncuydu internette iki video izleyip on satırlık yorum yapabilecek bilgiye eriştiğini sanıyorsun zaniolo 10 numara da oynadı fakat her 10 numara yani ofansif ortasaha oyun kurucu değildir zaniolo serbest oyuncu rölünde forvete yakın şekilde oynadı ve şu anki zaniolonun aynı özelliklerindeydi . 15 senenin üzerinde bu forumu takip ediyorum normalde yorum atmıyorum ama bazen gerçekten bu kadar cehalete dayanamıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen sevgili futbol uleması, futbol bilgimin çeyreğini bilsen oturur scoutum diye gezersin.

Ulan hastayım bu sizdeki özgüvene de ha.
Tabiki sayın fm uzmanı futbol cahiliyiz biz.
Yok, arada böyle çıkıp çıkıp 3. maç sonunda sağ kanat oynar yea ortada yada forvette oynamasın diye gezinirsiniz.

Çakma üye gelmiş futbol bilgimi sorguluyor müthiş iş ya.
Olm 10 dakikalık kısa videodan senin 3 sene izleyip fark edemeyeceğin yardımcı oyuncunun keşfini yapabilme yeteneğim var.
Sen? Müthiş yeteneğin Max osurup osuruğunun kokusu nasıl diye elinde gaz biriktirip kokluyorsundur.
:asd: :asd:

Herkes kamada filan yazıyor da mertens varken hoca o bölgeye transfer yaparmi acaba gerçi mertensde 90dk oynayamaz artik

6 milyon rashica
7 milyon borna sosa
8 milyon icardi
3 milyon parades

İsmi geçen adamları minimum bedellerle alsak dahi 24 25 milyon para gerekiyor. İçeri giren tek para da 6 milyon ile Mostafa.

Bonservis mi istiyorlar Icardi’ye bir de, çingen pazarlığı şart bizden alacak başka kimse yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar ligi faktörü yokken böyle bir takım kuran Galatasaray yönetimi yapılan bu sponsorluk anlaşmaları ortadayken Şuan ki takımın üstünde alternatifli bir takım muhakkak kuracaktır.

Hirvatlaŕın sol beki gvardiol değil mi ya ben mi yanlış hatirliyorum

72fabd1bb9d175a54e0d0f13052589c6.jpg
99731fe1a8ced8a618b0eab8635d3be4.jpg
fbb9b75174edaa51da06784da5c50f44.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt