Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu da yanlış yaklaşım, maaşı düşük olduğundan aşırı pahalı sayılmaz.

Rashica da öyle 4 senelik maliyeti 13 m euro olacak geldiği taktirde. Bugün 31lik Zaha’ya 4 m euro maaş verelim deniliyor.
7m a daha iyisini alırız diyenlere cevap olarak yazdım onu. Geçen sene Yusuf'u aldık, Raşit e gerek yok deseydik bu sene şampiyonluk konuşmuyor olabilirdik.

Vitor Roque o kadar yetenekli biri mi?

Barcelona tüm bonuslarla beraber 60 milyona kadar bir bonservis ile anlasmis takimiyla. 40 direk diyor gerisi bonus diyormus Brezilya basini.

7m a daha iyisini alırız diyenlere cevap olarak yazdım onu. Geçen sene Yusuf'u aldık, Raşit e gerek yok deseydik bu sene şampiyonluk konuşmuyor olabilirdik.
En net ihtiyaç kanattı o an, Kerem, Barış ve Yunus dışında elde oyuncu yoktu. Redmond ya da Rashica gelecekti işte.

Yusuf’u zaten direkt kanat diye aldığımızı sanmıyorum, taksitli alıp yatırım yaptık gibi.

En net ihtiyaç kanattı o an, Kerem, Barış ve Yunus dışında elde oyuncu yoktu. Redmond ya da Rashica gelecekti işte.

Yusuf’u zaten direkt kanat diye aldığımızı sanmıyorum, taksitli alıp yatırım yaptık gibi.
Forvet ve kanattı sanki. Icardi baya piyango gibi çıkıp gelmişti.
Takımda tutmuş, uyum sağlamış birisi varken bugün için 1-2m euro için riske girmeye değer mi?

Erden Timur gibi bir adam bar, Dursun Özbek gibi de yılların esnafı bir başkanımız var. İşin ekonomik boyutunu onlar düşünecektir. Koca koca şirketleri yönetiyorlar babalarından kalma değil.

ne güzel haberler çoğalmaya başladı yav haftaya falan biraz daha hızlanır herhalde gündem

Forvet ve kanattı sanki. Icardi baya piyango gibi çıkıp gelmişti.
Takımda tutmuş, uyum sağlamış birisi varken bugün için 1-2m euro için riske girmeye değer mi?
Santrafor zaten alınacaktı da kanat çok gündemde değildi ondan dedim.

Açıkçası 5e bağlamak lazım diye düşünüyordum ama alternatifinin adaptasyon vs gibi süreçlerini keza maaş beklentisini düşündüğümde çok bir şey diyemiyorum.

Erden Timur gibi bir adam bar, Dursun Özbek gibi de yılların esnafı bir başkanımız var. İşin ekonomik boyutunu onlar düşünecektir. Koca koca şirketleri yönetiyorlar babalarından kalma değil.
İlk döneminde düşündüğü için 150 milyon euro net zarar ederek ayrıldı, aynen.

Santrafor zaten alınacaktı da kanat çok gündemde değildi ondan dedim.

Açıkçası 5e bağlamak lazım diye düşünüyordum ama alternatifinin adaptasyon vs gibi süreçlerini keza maaş beklentisini düşündüğümde çok bir şey diyemiyorum.
Norwich bunun farkında olduğu için büyük ihtimalle böyle itlik yapıyor

Takıntı falan değil istatistik bu. Türkiye’nin her yerinin izleyip eski futbolcunun oğullarını alt yapıya koyarsan bunun adım torpildir. O kadar çok iyiyse bu sene Bolu’ya gitsin 1. Ligi sallasın gelsin. Biz bir yere gitmiyoruz buradayız bakalım 2~3 sene sonra hangi takımda oynayacaklar
Torpilli olmayanlar hangi Bolu'yu sallıyor yav bu mantığa göre diyelim ki bunlar torpilli ve böyle bir zorunlulukları var diğer vatandaşlar muaf mi kaç tane topçu Türkiye'de gençken gidip iz bırakmış x bir takımda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt