Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.559
- 11.531
- 1.473
Bakalım ne olacak süreç baya uzun.Bize yedirmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakalım ne olacak süreç baya uzun.Bize yedirmezler
Torpil lazım.Ya Sol bek ya da yedek kaleci olacak kadar kaleci yap.
Hayatınız kurtulur.
Senin de yazdığın gibi, birçok şey var ama hiçbiri dominant değil. 7M verdiğim adamda en azından 1 özellik isterim böyle. Çok iyi şutörlük, pasörlük, hız vs.Raşit 3 mevkide de oynayabiliyor,
Tekniği orta seviye
Uzaktan şutları gayet düzgün
Yedek kalmayı dert etmiyor
Takıma uyum sağlamış birisi
Oyun görüşü de fena değil
Nelsson u tanımayan futbolu bıraksın bi zahmet
Valencia 17 penaltı golü attı
20 skora ulaşmıştan kastın kim bilemedim
Bir de niye forvetleri kıyaslıyoruz onu da anlamadım
Garry i kaça sattık?
Bu dönemde Erden Timur’un ciddi etkisi var ama geçmişteki tüm başkanlar kendi şirketlerini yönetmeyecekleri şekilde yönettiler kulübü.Bu dönem de kurtarmaya çalışmıyor mu? Sponsorluk filan bana gayet güzel çalışıyor gibi geldi.
Garyy'i i 8 e sattık renktaşSenin de yazdığın gibi, birçok şey var ama hiçbiri dominant değil. 7M verdiğim adamda en azından 1 özellik isterim böyle. Çok iyi şutörlük, pasörlük, hız vs.
7M etmez diyorum, hepsi bu.
Danimarka Ligi'ni takip etmediğim için özür dilerim.
Aga penaltı golünün fazla olması adamın iş yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. O penaltıların çoğunu da o aldı zaten. Bizim ligin low ıq stoperleri hızlı oyuncuları savunamıyor bu ligde. Ya penaltı yapıyorlar, ya pozisyon hatası ya da epic fail olarak nitelendirilebilecek şeyler yapıyorlar.
Forvet değil, kanat kıyaslayalım, peki.
Garry (15'e sattık)? Onyekuru? Bruma? Yapıyor işte. Bu ligde 3 büyüklere en çok sıkıntıyı da hep hızlı oyuncular yaşatıyor zaten.
9 milyon euroya sattık. 7.2 m euro kazandık. %20si önceki kulübüne gitti.Garyy'i i 8 e sattık renktaş
Harbi mi, valla benim aklımda 15 olarak kalmış.Garyy'i i 8 e sattık renktaş
O mevkide zaten dominant olarak topçun var senin.Senin de yazdığın gibi, birçok şey var ama hiçbiri dominant değil. 7M verdiğim adamda en azından 1 özellik isterim böyle. Çok iyi şutörlük, pasörlük, hız vs.
7M etmez diyorum, hepsi bu.
Danimarka Ligi'ni takip etmediğim için özür dilerim.
Aga penaltı golünün fazla olması adamın iş yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. O penaltıların çoğunu da o aldı zaten. Bizim ligin low ıq stoperleri hızlı oyuncuları savunamıyor bu ligde. Ya penaltı yapıyorlar, ya pozisyon hatası ya da epic fail olarak nitelendirilebilecek şeyler yapıyorlar.
Forvet değil, kanat kıyaslayalım, peki.
Garry (15'e sattık)? Onyekuru? Bruma? Yapıyor işte. Bu ligde 3 büyüklere en çok sıkıntıyı da hep hızlı oyuncular yaşatıyor zaten.
Ofansı çok iyi. Yıllardır en büyük eksiğimiz olan orta yapabilen bir bek tam anlamıyla, özellikle half-space'den yaptığı ortalar çok etkili. Mesela Icardi'ye çok gol attırır Abdül'ün yaptıgı asist'in civarındaki bölgelerden.Yorumlarını alalım
Rashica 7 milyon eder mi sence?9 milyon euroya sattık. 7.2 m euro kazandık. %20si önceki kulübüne gitti.
Harikulade 1 öneri.mopeyi alsak
![]()
Neal Maupay - Player profile 25/26
Neal Maupay, 29, from France ➤ Sevilla FC, since 2025 ➤ Centre-Forward ➤ Market value: €4.00m ➤ * 14/08/1996 in Versailles, Francewww.transfermarkt.com
Gurbetçi kovalamak lazım, süper ligde yokAllahtan geçen yıl Apo ve Kazımcan' ı almışız, yoksa halimiz haraptı. BJK ın yerli rotasyonu halen de bize yakın olmasına rağmen her tuşa basıyorlar. Günay dışında yerli hamle düşünülmüyor gibi görünüyor ve öyle ise hata ediliyor bence...