Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.070
- 39.872
- 2.953
Evet. Yoksa nasil izleyeyim takimi?İlla Mac mi olacak?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet. Yoksa nasil izleyeyim takimi?İlla Mac mi olacak?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hedefi avrupa olan takım TR ye göre takım kurmazZaniolo PL'nin kapısından döndü ama bize gelmeden önce.
Ndiaye'de iyi kazıkladık.
Araplara kimler kimleri sattı, bir biz dolandıramadık.
Neyse ya, kısır döngüye döndü mevzu.
Ama bu ligdeki defansların ıq'sunu çok ciddiye alıyorsun bence. Yasin bile bizde iş yapmıştı.![]()
kendini bi bulsa ligi belleyecekte , kendisini nezaman bulacak bilemedim.Reis sürekli bir düşünce halinde![]()
Terimsporlular bu kulübün kolonuTerimsporlular yikilsin yerine Avm yapılsın
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mertens gibi hem zeki hem de sempatik bir adam varken takımda onunla takılmaya başlasa iyi olacak hem üstündeki bu çekingenliği atar hem futbol olarak çok şey öğrenir. Vatandaşı casperı sallamamız iyi oldu ona verilen sürenin tümü buna gider. Onun bir halt olacağı yok çünkü hull maçında 11 morutan olmalıydı mesela.kendini bi bulsa ligi belleyecekte , kendisini nezaman bulacak bilemedim.
okyanusa atilmis akvaryum baligi gibi takiliyor takimda
Terimsporlular bu camianın eskimiş bir derisidir kulübün kazıyıp atması lazım, Fatih Hoca hepimizin kıymetlisi ama ona biatçı olanlar kulübün üstündeki kara bulutlardirTerimsporlular bu kulübün kolonu
Gerçekçi olursak bizden Avrupa'da bir halt olmaz maalesef. 3-4 senede 1 istisnai başarılar gelir ancak.Hedefi avrupa olan takım TR ye göre takım kurmaz
Bu Morutan’ın sevdiği kız başkasına mı verdi bu niye hep bunalımda anlamadım.
Okan hocam da terimsporlu hatta temsilcisi. Bu bir bayrak yarışı illa Fatih hoca olacak diye bir şey yokTerimsporlular bu camianın eskimiş bir derisidir kulübün kazıyıp atması lazım, Fatih Hoca hepimizin kıymetlisi ama ona biatçı olanlar kulübün üstündeki kara bulutlardir
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sponsor böyle mi olacak? Siyah mı? Bu resmi mi? Kim lan bunlar!!