Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzaaaaaaa. Istedigime tier 1 derim lameliksah en basından beri sallıyo.sonra meliksahda angelino olmuyor demiş zaten.asıl sen uzatma.nevzatın savunucusu degilim ama herif kac kere angelino dedi en basından beri.iyi forumlar
Capone - Popescu - Bülent - Ergün hattından sonra ikinci olur diye düşünüyorum.Angelino normalde defansif zaaf oluşturabilecek bi adam ama sağ bekte Boeyin olması o defoları kapatır.Boey-Nelson-Abdül-Angelino savunma hattında herşey var.Bu savunma hattı baskıdan top da çıkarır,oyun da kurar,top da sürer,gol de atar/attırır,savunma arkası topları da toplar tarihimizin en iyi savunma hattı olur geçen seneki oyuncularda anormal performans düşüşleri olmazsa.
Normalde totem ama Paredes konusunda çok geç kaldığımızi düşünüyorum Lazio Torreira olmayınca Paredese yöneldi yüksek ihtimalle orayı tercih edeceküstad sen niye durmadan o olmaz, şu gelmez, bu bitmez tarzı mesaj atıp duruyosun
totem mi, totemse bilelim
değilse ağır troll çünkü
Hücum gücümüz kalmıyor. Zaniolo bu sene daha iyi olabilir. Sadece lig olsa neyse orda bile zorlanirsinBiri 15 biri 7 ye alınıyor sağ kanat için çok lüks geldi bana. Zaniolonunda ritmini bulması için devamlı oynamalı, daha baris Alper var, o bölge şişik
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu sefer parades torreira olmuyor gibiarkadaşlar Zaniolo gelirse Icardinin hemen arkasında olacak.
Rashica bal gibi sağ kanat olur 4-4-2 soslu 4-4-1-1’in dördünde.
Zaten kendisi sağ açık olacak kadar hıcümcu değil ama Zaniolo’nun ve 4-4-2’nin Avrupa da iş yapması için şart kendisi.
Rashica-Oliveira/Paredes-Torreira-Kerem
Zaniolo
Icardi
Gibi olacak
Normalde totem ama Paredes konusunda çok geç kaldığımızi düşünüyorum Lazio Torreira olmayınca Paredese yöneldi yüksek ihtimalle orayı tercih edecek
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
böUzaaaaaaa. Istedigime tier 1 derim la
Herkesin mizacı ayrı, gülmek zorunda mı adam? Ne garip beklentileriniz var yav topçulardan.![]()
Bi yüzün gülsün katil midir, ruh hastası mıdır nedir bu ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanniz ben bu angelinoyu hep polish saniyordum. Hic ispanyola benzemiyor
Direkt katılıyorlar Cl ye oyuncunun Seria A da geçirdiği uzun bir dönem var oraya daha yakın olmasından doğal bir durum yoknasıl çok geç kalmış olabiliriz
ayrıca lazio'yu tercih edecek topcunun ben aklını harbi seveyım ya