Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelinho özel bir oyuncu tekniği belki Mariano'dan bile iyi lakin hem daha dengeli oluşu, hem maliyetinin muhtemelen daha az olması hem de boyu sebebiyle Sosa bizim takıma daha uygun olmaz mıydı?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sosa’yı tanımıyorum pek ama onun da defansına kötü diyorlar. DK’da beğenmemiştim.

Burada benim kıstasım oyuncunun tepe takımda oynamış olması, küçük takımların büyük topçusu olunc sette sorun yaşıyorlar.

------------------Muslera------------------
Boey----Nelsson--Abdül----Angelino
-----------Torreira----Paredes-----------
Zaniolo-------Kamada---------Zaha
---------------------Icardi----------------------

Of CL kadrosuna bak

keremi şl kadrosunda zahadan geriye düşüren nedir

barcanın moskovanın filan içinden geçmesi mi

Nevzat Dindar: "Leipzig, Angelino için 9 milyon € istiyor. Galatasaray, 1.5 milyon € kiralama + zorunlu satın alma opsiyon olarak 5 milyon € bonservis teklif etti.

Angelino, kulübüne Galatasaray'a gitmek istediğini bildirdi."

Szmanski haberinde emenike kokusu aldım.Önceliğimiz olan bi adam değil erden timur bazı mevkileri sonraya bıraktık demişti 10 numara/ofansif orta saha transferi şlye katılırsak yapılır

yakup ne anlatıyor ya
oyuncuyu getirmişiz, floryayı gezmiş cart curt

Nevzat Dindar: "Leipzig, Angelino için 9 milyon € istiyor. Galatasaray, 1.5 milyon € kiralama + zorunlu satın alma opsiyon olarak 5 milyon € bonservis teklif etti.

Angelino, kulübüne Galatasaray'a gitmek istediğini bildirdi."
bu iş bitmiş

Sabitzer dahil Avusturya topçularını bizim ülkeye getirmek çok zor.

Yıllardır Arnautovic ki aslen Balkan adam bile kaç defa adı anıldı ama gelmedi.

Orta Avrupa’da bize karşı bir ön yargı var Futbolda bu daha da fazla bence.

O yüzden maaştan ayrı zor transfer.

Geçen sene Grillitsch bile olmadı. Bayern’den Sabitzer’i ikna etmek 3 kat daha zor.

yakup ne anlatıyor ya
oyuncuyu getirmişiz, floryayı gezmiş cart curt
indir (5).webp

Kaçırdığın nokta şu Leipzig Angelinho'yu takımda tutmak istemiyor. Vergilerle 4-5 milyon maliyeti vardır. Başka takıma okey olmuyorsa Angelinho bizimle orta yol bulmaya okey olabilirler +pay, bonus falan ile.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Halstenberg giderse ve iyi teklif gelmezse planlarini degistirip Angelinoyu tutabilirlermis demisti BILD gazetesi 3 gün önce. Marco Rose oyuncuyu begeniyormus. Ve alman basinina göre maasi brüt 3-3,5 milyon arasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt