- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
szymanski uydurmasyon.kamada bekleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
antonio nerden cıktı?Kamada-angelino-paredes-icardi-antonio-rasit
Harika bir takım oluruz resmen ligin içinden geçeriz ..Yaw bir de angelino-kamada-antonio falan hep aidiyet duygusu olan istikrarlı topçular paredes de İcardiyle birlikte yabancılık çekmez mental olarak da çok uyumlu bir ekip oluruz gibi
antonio nerden cıktı?
hic duymadım isminin gectiginiBir süredir ismi geçiyor West hamdaki azman Antonio
Szymanski'nin de adı geçmiş 18-19 yaşındayken ama doğru düzgün hiç girişimimiz olmadı galibaMarchwinski idi o.
hic duymadım isminin gectigini
kaynak kim
forum geyigidir oHatırlamıyorum 4-5 gündür konuşuluyor
Demek ki doğru hatırlıyormuşum. Yanlız Polonya’dan çok oyuncu istedikte hiç biri olmadı.Polonya’dayken istiyorduk da FFP vardı
Galatasaray'ın scout ekibi, Polonya Ligi’nde oynanan Legia Varşova - Jagiellonia karşılaşmasını izledi. Mercek altına alınan Legia’lı Sebastian Szymanski orta alanda ve sağda oynuyor. Jagiellonia’lı Przemyslaw Frankowski her iki kanatta görev yapıyorSzymanski'nin de adı geçmiş 18-19 yaşındayken ama doğru düzgün hiç girişimimiz olmadı galiba
Arkadaşlar size çok sevineceğiniz bir haberim var.
Gece devam edeceğiz sonrasında.
!!!Hoooğğğ