- 3 Haziran 2015
- 56.773
- 65.903
- 4.143
Acil 2,49€ toplayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha pl'de ne iş yapmış. kucuk takımda kendine oynayan bir adam.Zaha da PL'de yillardir cayir cayir is yapmis bir adam. Kerem'le cok farkli ozellikleri olsa da totalde Kerem'in onunde.
emre kılıncı bursaya verip,ücretini karsılayalım.bursa u15i ve ahmet cobanoglunu komple bize versinler

Çok paraAcil 2,49€ toplayin
büyük oynadın. Olmazsa çok farklı fantezileri olan insanlar varArkadaşlar bu haberi sizinle paylaşmanın gururu içindeyim, ilk olarak net bir şekilde benden duydunuz!
İCARDİ GALATASARAYIMIZIN 4 (3+1) YILLIK TAPULU FORVETİ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN!
249 kisi bir cent atsa @Serhan G. Veren in ismini haluklara okutabilirizÇok para
bundan sonrası sadece kondom başka bir şeye gerek kalmaz Renktaşangelino
paredes
kamada
raşitza
icardi
antonio
başka eksiğimiz kalıyor mu
Geçen sene konferans Ligi'nde 9 maçta 6 gol 2 asist yaptı. 612 dakika oynadi Okakayi nerden animsadin kral sen. Antonio buna 1 tur fark atarBarış,bana anımsatıyor dedim aynı oyuncu demedim dikkat edersen. Barış yaşlandın herhalde kardeşim okuduğunu anlayamadın![]()
Gerdek gecesi terk edilmiş adam gibi hissederim kendimi.büyük oynadın. Olmazsa çok farklı fantezileri olan insanlar var
zaha pl'de ne iş yapmış. kucuk takımda kendine oynayan bir adam.
Bir buçuk kasa bira yapiyor rdasUlan 2,5 Euro nasıl 72 lira olabilir yav
sallamış o zaman. TR ye gelse 50 tane tayyareci haber verirdi.Temsilcisi değil direk futbolcunun gezdiğini yazmış.
Müller gibi bir izlenim veriyor skills videoları9 numara hariç ofansın her yerinde oynayabilen bir isim. hangi mevkide oynarsa oynasın golunu de atıyor.
Yok yav bazen haberleri bile olmuyor Modeste falan da gelmişti biri daha vardı hatta adı aklıma gelmedisallamış o zaman. TR ye gelse 50 tane tayyareci haber verirdi.
umarım öyle bir anın yokturGerdek gecesi terk edilmiş adam gibi hissederim kendimi.