Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sami, bu syzmanskiyi çok isterdi ama ban attirmis Allah'ın manyağı kendine
F0hsHFMWAAANvWN

Türk kaleci olarak Uğurcan bile gelse tam anlamıyla yeterli değil. Ne Günay ne de diğer isimlerin beklentileri karşılaşma ihtimali epey düşük bizden giden Okan Kocuk bile iyi kaleciydi.

Yusuf beklenen performansı gösterirse bonservisin en az 3-4 katına satarız. Barçayı görmüş 20 yasinda topcumuzu çöp ilan etmeyelim hemen, saçmalik diz boyu.

Diger yandan ben oldum havasinda devam ederse sonu Emre mor gibi olur, bir kac senede Sivasspor Gumruk tarz takimlarda oynar. Bu tamamen kendisine bagli.

Okan hoca ona sans vermek istemiyorsa da onu Belcika yahut Hollanda ligine kiralayip degerini yukseltebiliriz. Herşey mental durumuna bagli cunku gayet yetenekli cocuk

Milot, Nicolo, Kerem, Barış, Yunus, Morutan gibi bir kanat rotasyonu olduğunu düşünür isek, Zaha yerine Kamada transferi için bütçeyi ayırsak daha lehimize olur gibi geliyor bana.

cıkılır cıkılmasına da tsnin o bolgede adam ihtiyacı var mı? visca mı oynuyor hala?
Yusuf' un mevkiinden ziyade TS un bağnaz tutumu engel olur Uğurcan' ın transferine; kendilerini büyük takım olarak gördükleri için en önemli adamını rakibe vermeyi prestij kaybı sayıyorlar...

Mesela Serie A da Juve-Milan-İnter bile kendi aralarında takas dahil rahatlıkla transferler yapabiliyorlar. TS un mali durumu da kötü iken win-win-win durumu hasıl olur, Uğurcan uçarak gelir zaten de işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt