- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Angelino,kuzey isiklari,akmanlar,..gundeme bak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine o soruyu sor diye sordum.Cevabı bu soruyu sorduğunda bulacaksın. Sen sormamışsın ben sordum sana.
AngelinoAngelino, Sosa, Bernat bizde en fazla is yapan kim olur
RT attı.
RT attı.
ben yapmazdım. şimdi herşey güzel ama kötü günleri de var bu işin. o yaşta bu kadar medyatiklik iyi degil. dedigim gibi pedagog degilim ama sağlıklı bulmuyorum ben.
Hay koyacam altyapısına yav. Ya arkadaş bu çocuklar her dönemlerinde altyapıların alayında vura vura düzenli olarak şampiyon olan yakımın oyuncuları. Bugün ağzınızın suyu akan Arda’yı ortada sıçan yapıyordu bunlar, herif kudurup birine hayvan gibi girdi.
Bahsettiğiniz oyuncular bunlar, daha geçen sene Hamza’yı keremin hemen arkasına yazıyorduk.
Birilerine bok atacaksanız gidin tff’ye atın tam gelişim çağında 1.5 sene top yüzü görmedi 1 nesil. Üste en yakın olan çocuklar bildiğin yok oldular 2 sene geç kendilerini gösterebildiler.
Altı üstü bir maç izledik bölgesi olmayan yerde 10 tane veletle İngiliz 2.lig takımına karşı sudan çıkmış balığa dönen oyuncuya da bok atılmaz.
Bir bekleyin, önümüzdeki hazırlık maçın yek başına aldırırsa ne yapacaksınız peki.
Abi sizin bu kendi oyuncularını itin bir tarafına sokma sevdanıza bitiyorum.
Aynı altyapıdan ozanlar, yunuslar, eminler çıkınca sorun yok ama en parlak 5 çocuk alınınca torpil.
14 yaşından beri her turnuvaya her kampa götürülen beknaz vardı sorması ayıp noldu yav o Türkiye’nin beklentisi en yüksek Veletiydi sonuç? Oturup son halini izleseniz İtin götüne sokar sokar çıkarırsınız, hayrola rekorlar kıran bu çocuk da mı torpilliydi.
Bundan daha yeteneklisi var ise zaten gün yüzüne çıkar ki bu çocuk milli takımda da oynuyor. Velev ki bizim takımda torpille oynuyor bu çocuk, milli takıma da mı aynı torpille alınmıştır?İyi de Akmanlar yüzünden birilerine haksızlık edildiyse ben bunu yine bilemem ki. Asla da bilemeyiz yani orada değilsek. Sonradan da öğrenemeyiz çünkü belki çocuğun şevki kırılacak başka yerde de kendini gösteremeyecek. Hiçbir sonuca ulaştırmıyor yani bu soru beni. Üstelik senin alıntıladığın mesajda yazdığım şey bir VARSAYIM üzerinden torpilin yaratacağı MUHTEMEL zarar üzerine bir senaryoydu. Çünkü biri kısaca "torpil normal" demişti, ben de olmadığını anlatmaya çalışıyordum. (Onla da sonra anlaştık) Yani Akmanlara torpil VARSA ve bu torpiller norm haline gelirse altyapıda yaratacağı tahribata dair yazmıştım. O yüzden sorduğun soru hem faydasız hem de çok alakasızdı.
name değişmişayhan akmanın gorevıne son verın
o ney yahu ben bile bilmiyorum vallahi :dfikirlerinizi söylemekten niye çekiniyorsunuz yauv kimse size birşey yapmaz
forum bunun için var zaten herkes aynı fikirde olsa ne anlamı olur forumun
sen benim prandelli postumu biliyormusun başkası olsa utancından giremez veyahut en sonunda küfür edip çekip gider
forum her yıldönümünde beni anıp dalga geçiyorolur yani nolcak
herkesin var bir falsosu
çekinmeyin fikirlrtinizi yazın buraya