- 6 Eylül 2014
- 93.474
- 64.320
- 4.608
Recep akturkoglu daha iyi olurduayhan akmanın gorevıne son verın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep akturkoglu daha iyi olurduayhan akmanın gorevıne son verın
okulu falan boşver de sürekli icardilerle şunlarla bunlarla takılan çocugun kendi yaşıtlarıyla normal arkadaşlık kurması zor. herkes medya figuru olarak yaklaşacak çocuga farklı farklı beklentilerle.Biz sadece kamera önündeki hallerini görüyoruz. Umalım ki kamera arkasında çocuğun ruh halini de iyi yönetiyorlardır. Okul, vs diğer sorumluluklarını ihmal etmemesini sağlıyorlardır. Belki hastalık sonrası geçici bir süre biraz rahat bırakmışlardır çocuğu, zamanla yeniden yavaş yavaş başka sorumluluklarına odaklanmasını sağlayacaklardır.
@Kolpa Kemal Kürek rodopu Euro'ya bogRuldoph Avusturya masraflarını çıkarmak için gece gece yayın açıyor
Bunlar parayı vurdu yav, bilmem kaç bin tane katil aboneleri varRuldoph Avusturya masraflarını çıkarmak için gece gece yayın açıyor
Bundan daha yeteneklisi var ise zaten gün yüzüne çıkar ki bu çocuk milli takımda da oynuyor. Velev ki bizim takımda torpille oynuyor bu çocuk, milli takıma da mı aynı torpille alınmıştır?
Torpil olayı biraz şişirme. Ayhan ın takıma katkısı çok büyük ve bu şekilde yıpratılıp teknik ekibe güç kaybettirilmeye çalışılıyor. Ve burada bir çok kişi de buna çanak tutuyor bence.
Katil abone mi?Bunlar parayı vurdu yav, bilmem kaç bin tane katil aboneleri var
Ne bileyim renktaş. Nadirde olsa 5 dk açsam HDI bizden çekildi, battık falan diyorlardı.Bunlar parayı vurdu yav, bilmem kaç bin tane katil aboneleri var
Dedemin bulgar mafyası oldugunu bilmiyor muydun katil abonesi olması çok doğalKatil abone mi?
Çok sığ değil ortada bir Kerem aktürkoğlu örneği var...Başka yerde gün yüzüne çıkar çok sığ bir varsayım. Kritik zamanda hak ettiği şans verilmeyen çocuk tepetaklak aşağı gidebilir, hatta o yaşlarda daha muhtemel olan budur. Bu Akmanlarda belli yetenek olduğu görülüyor zaten ona hiç lafım yok, şimdiye kadar gösterdikleri yetenekle en azından buralarda belli oranda şans verilmeleri normal görünüyor ama atıyorum soyadı Akman olmasa Hamza'ya şimdiye kadar "sen bir sene bir git kiralık oyna bakalım bir yerlerde" denmiş olur muydu mesela? Ya da Efe 17 yaşında şimdiden yurt dışı kampına götürülür müydü, yoksa sen seneye gelirsin mi denirdi bilmiyorum. Sadece kaygılanıyorum. Umarım öyle değildir diyorum. Bundan kaygılanmamın da Türkiye şartlarında doğal olduğunu düşünüyorum. Hepsi bu.
Ne bileyim renktaş. Nadirde olsa 5 dk açsam HDI bizden çekildi, battık falan diyorlardı.
Biri daha muhabbetin orta yerinden sanki şu an birisi "kesin torpil var, bu Akmanlar çöp" demiş gibi dalış yaptı...