- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
konusu guzelmiş evet bakalımfringe seviyorsan warehouse 13 izle sergi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konusu guzelmiş evet bakalımfringe seviyorsan warehouse 13 izle sergi
Eski kız arkadaşımın evine yemeğe gitmiştim Tv'de araplarla ilgili bı haber vardı tutamadim kendimi babasina abi kusura bakmayın ama bu Araplar ne y..sak millet dedim . 4-5 saniye bi sessizlik oldu sonra oglum bizde aslen suriyeliyiz dedi. Toparlamak için bı ton laf cevirmistim. O gün Arap nefretim daha çok katlandı.olum 100 milyon diyorsun
yedi kuşak sülalem kurtulur
10 desen düşünürdüm
1 milyon desen hayır derdim
ha ama tabi ki ırkçılığımızdan ödün vermeyiz yinede orası kırmızı çizgimiz
hem mesela reisimizin 7 tane torunu 7side amerika vatandaşı yinde anti usa duruşundan taviz veriyormu? vermiyor!
balta g.e girdi diyorsun yani :d
neyse hakan balta demedin en azındanuefayı aldığımız sene insanların kafasında kaldığı için olabilirmi![]()
bunu hakan balta cevabına karşı hazırlamıştım ama sana nasip oldu. kusura kalma.balta g.e girdi diyorsun yani :d
Eski kız arkadaşımın evine yemeğe gitmiştim Tv'de araplarla ilgili bı haber vardı tutamadim kendimi babasina abi kusura bakmayın ama bu Araplar ne y..sak millet dedim . 4-5 saniye bi sessizlik oldu sonra oglum bizde aslen suriyeliyiz dedi. Toparlamak için bı ton laf cevirmistim. O gün Arap nefretim daha çok katlandı.![]()
abim erden timur cumhurbaskanı olsun diyo(bi de alevi ya,ondan daha cok seviyo)Erden Timur gerçekten bizim için çok çok çok büyük bir şans
Değerini iyi bilmek gerekiyor ve çok daha fazla desteklenmeli her konuda
Bazen fazla desteklenmediğiğni düşünüyorum
Bu adamı kimseye yem etmememiz gerekiyor
Kesin şuan gs için en iyisi için uğraşıyordur arka planda kim bilir şike çetesi ne mayınlar döşüyordur yürüdüğü yola!
Bizi avrupa şampiyonu yapacaksa bu adam yapacaktır!
Her başarılı organizasyonun çok çok büyük bir lideri olur uefayı aldığımızda fatih hocaydı şimdide o lider erden timur!
Değerini bilelim!
abim erden timur cumhurbaskanı olsun diyo(bi de alevi ya,ondan daha cok seviyo)
Eski kız arkadaşımın evine yemeğe gitmiştim Tv'de araplarla ilgili bı haber vardı tutamadim kendimi babasina abi kusura bakmayın ama bu Araplar ne y..sak millet dedim . 4-5 saniye bi sessizlik oldu sonra oglum bizde aslen suriyeliyiz dedi. Toparlamak için bı ton laf cevirmistim. O gün Arap nefretim daha çok katlandı.![]()
evet buyuk hayal kırıklıgı olduvallah sergenim kkden sonra bi müddet bu konulara kapalıyım
evet buyuk hayal kırıklıgı oldu
Kerem-Icardi-Zaniolo
Torreira-Kamada-Paredes
Angelino-Abdül-Nelsson-Boey
Kaleci yerli
Ligi sirtimiza alip hoplatiriz