Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem Rashica hem Kamada alırsak mesela Zaniolo'nun olduğu senaryoda Rashica nasıl oynacak ? Barış falan nasıl şans bulacak bir de mesela ? Barış sağda daha iyi oynuyor , Kerem de zaten iyi-kötü oynaması farketmez sürekli 11 başlıyor.

Hem Rashica hem Kamada alırsak mesela Zaniolo'nun olduğu senaryoda Rashica nasıl oynacak ? Barış falan nasıl şans bulacak bir de mesela ? Barış sağda daha iyi oynuyor , Kerem de zaten iyi-kötü oynaması farketmez sürekli 11 başlıyor.

Rashica yedek olur. Zaniolo'da bir sorun çıkarsa 11'e girer. Barış da sağda hiç iyi oynamıyor aslında. 3. forvet olarak kullanılır gerektiğinde. Maç taktiği veya yerli durumuna bağlı olarak.

Trilyarlık kadro kurulacak icardiler zaniololar kamadalar paradesler falan

ama CL de 40 yaşındaki muslera ile oynuyacagız

vizyon bumudur??

livakovic alınsın

Rashica yedek olur. Zaniolo'da bir sorun çıkarsa 11'e girer. Barış da sağda hiç iyi oynamıyor aslında. 3. forvet olarak kullanılır gerektiğinde. Maç taktiği veya yerli durumuna bağlı olarak.
Hadi geçen sene Gomis vardı oynamıyordu da misal Antonio gibi birini alıp Barış'ı 3.alternatif yapmak demek oyuncudan vazgeçmek demek direkt olarak.Üstüne bir de potansiyelli diyeceğimiz Yunus da var orada.Ya bu iki oyuncuyu elden çıkarmamız lazım yada Zaniolo'yu yada yani gidip yedek olacak oyuncuya 7m bağlamamız lazım.Çünkü zamanı gelince işler kötü giderse bu verilen paraları arayacağız.

Hadi geçen sene Gomis vardı oynamıyordu da misal Antonio gibi birini alıp Barış'ı 3.alternatif yapmak demek oyuncudan vazgeçmek demek direkt olarak.Üstüne bir de potansiyelli diyeceğimiz Yunus da var orada.Ya bu iki oyuncuyu elden çıkarmamız lazım yada Zaniolo'yu yada yani gidip yedek olacak oyuncuya 7m bağlamamız lazım.Çünkü zamanı gelince işler kötü giderse bu verilen paraları arayacağız.

Azımsanmayacak kadar şans bulur yine yerli kuralı nedeniyle. Ek olarak Okan Buruk'un da şans vermeyi sevdiği bir oyuncu. Ancak Barış'ı maçların büyük bölümünde oynatarak yetişmesini bekleyemeyiz. Barış'ı dışarda tutarsak Zaniolo, Kerem, Rashica, Yunus kanat rotasyonuna sayısal açıdan fazla diyemeyiz. Tamamının 11'e yazılabilecek, oynamayı bekleyen oyuncular olması soru işareti yaratabilir sadece. Zaman zaman Rashicayı solda, Yunus'u da on numarada değerlendirmekte fayda var bence.

yunusta sagda oynuyor.
Bize keremle rekabete girecek adam lazım.Tarz olarakda rashica değil bu adam.kapanan savunmalara karşı topla katedecek hızlı bir adam lazım.Şampiyon olduk herşey unutuldu..Ligler devam ederken çok eleştiriyorduk iler uç oyuncularını skorer olmadığı için.Kapanan savunmalara karşı topla katedemiyor kanatlar diye çok eleştiri yapıyorduk.Aynı şekilde prta sahada oyuncuları içinde diyorduk bunu.Hepsi unutuldu.

Orta sahada parades ismi doğru tercih olurmu tartışılır.
boeyin kalması şartıyla angel muazzam olur.
heleki kamada o mevkiye alabileceğimiz en iyi isim olur.Muhteşem olur ama çok zor.
Evet katılıyorum dediklerine, sağ kanat çok şişik solda keremi yedekleyebilecek bi kanada ihtiyacımız var, yunus,zaniolo,barış Alper, rashica hangisi kac mac oynayacak hepsi sağ kanat orijinli oyuncular. Kamada deniyor 10 numaraya çok iyi olur, bi de paredes 8 için konuşuluyor biraz defansif gozukuyor ama psg düzeyi bi oyuncu olduğu için teknik kapasitesini yüksek görüyorum, oraya da gedson tarzı daha hareketli gezen bi oyuncu isterdim. Bize net 8 ve 10 numara 11 oynayabilecek oyuncular lazım icardiyle birlikte. Bu kadroda net olarak zaniolo fazlalık oğlu fazlalık rashica da alınırsa. Kadro mühendisliği doğru yapılmalı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne gibi ders verdi sana
İlk defa birisine gerçekten güvendim . Dünya'mın merkezi gibi gördüm. Herşeyi ona göre şekillendirdim. Elimden gelen herşeyi yaptım aga sadece sevdim çok sevdim benim hassas noktam sensin derdim bile bile lades oldum. Hani ezel dizisinde bı sahne var ya onu yaşadım. En güvendiğim gün en çok sevdiğim gün sevgisinden gram şüphe duymadığım gün olmaz bizden dedi seviyorum ama olmaz dedi. Nişanlıydık nişanı attı 1 hafta sonra o kafayla askere gittim. 15 gün sonra tesadüfen öğrendim başka birisi varmış. Ulan dedim ne çabuk bana dedi ki inanç bitince sevgide bitiyormuş. ölürüm aşkından seni çok seviyorum bu laflar faso fiso herşey boş ağlamalar v.s timsah gözyaşları hep yalan şeyler çok şükür atlattım o günleri şimdi bambaşka biriyim artık insanlar zamanla yaşadıklarıyla değişebiliyormuş. Bencillikse bencillik birinin kalbimi kırılıyor umurumda değil ben sadece kendimi düşünürüm aga yeter ki benim kalbim kırılmasın valla böyle çok daha mutluyum

İlk defa birisine gerçekten güvendim . Dünya'mın merkezi gibi gördüm. Herşeyi ona göre şekillendirdim. Elimden gelen herşeyi yaptım aga sadece sevdim çok sevdim benim hassas noktam sensin derdim bile bile lades oldum. Hani ezel dizisinde bı sahne var ya onu yaşadım. En güvendiğim gün en çok sevdiğim gün sevgisinden gram şüphe duymadığım gün olmaz bizden dedi seviyorum ama olmaz dedi. Nişanlıydık nişanı attı 1 hafta sonra o kafayla askere gittim. 15 gün sonra tesadüfen öğrendim başka birisi varmış. Ulan dedim ne çabuk bana dedi ki inanç bitince sevgide bitiyormuş. ölürüm aşkından seni çok seviyorum bu laflar faso fiso herşey boş ağlamalar v.s timsah gözyaşları hep yalan şeyler çok şükür atlattım o günleri şimdi bambaşka biriyim artık insanlar zamanla yaşadıklarıyla değişebiliyormuş. Bencillikse bencillik birinin kalbimi kırılıyor umurumda değil ben sadece kendimi düşünürüm aga yeter ki benim kalbim kırılmasın valla böyle çok daha mutluyum

kurtarmışsın kendini yol yakınken o yönden bakmak gerek, karşına çok daha iyileri çıkar umarım rdaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt