Transfer Nöbeti #5 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
img_3801-jpg.209328
Ej_HTREWkAEIMy9

Çok güzel zamanda transferlerden olumlu haberler geldi.

Açıkçası Erden Timur'a güvendiğim ve kadronun genel kalitesi yeterli seviyede olduğu için acele edilecek bir durum görmüyordum. Tek sıkıntı Torreira'nın sakatlığıydı.

Kamp yeni başlamak üzereyken Icardi, Paredes, Angelino ve Rashica bahsedildiği gibi tamamlandıysa muhteşem iş başarmış oluruz. Açıklamalar bu oyuncuların aidiyetinin yüksek olduğunu ve projeye inandıklarını gösteriyor. Erden Timur'un rolü çok önemli.

Icardiye de ayrı parantez açmak lazım. Demek ki açıklamaları şov değilmiş. Bizle özel bağ kurması başarısını da çok etkiledi. Umarım seneye de aynı performansı gösterir.

Haluklar'ın yayında Angelino için zor diyorlar.

Sergen 2012 yılından beri buradayım. Açıkçası bahsettiğin astroloji olayına pek inanmıyorum ama burada yazan herkese saygı duyuyoruz. Fakat 10'dan fazla mesaj yazmışsın yok şunu ilk bu yazdı bu söyledi diye, Melikşah şu anki duruma göre haberleri önceden açıkladı. Bu kadar uzatmazsan mevzuları iyi olur.

Hissediyorum şu tarihlerde hareket olacak demekle 3+1 aldık demek arasında baya fark var.

Fabrizio Gala is on fire diye Paredesi de girerse kulübün tanınırlığı %10 falan artar dünya çapında :D

İcardi'yi şuana kadar 15 kere falan bitirdik. tekrar hayırlı olsun her gün bitiriyoruz. maşallahımız var abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt