- 2 Nisan 2012
- 43.330
- 22.316
- 2.888
FB faceyear ı başlıyor eyvaahh herkesi almışlar çok güçlülerrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize öncelikle sol stoper lazım değil mi ya.Diao'yu da kiralık+ opsiyonlu versinler uyguna tamam diyeceğim de Davinson yerine biz kimi alacağız?
Pardon üslup derken ? Bir önceki mesajında ukalalık yapmışsın yok paf takım oyuncularını önermeyin seviye düşüyor ciddiye alınmıyorsunuz sen buranın Ağababası mısın? İyi günler.Bu üslup hoş değil. Akrabam filan değil benim önerdiğim kişi çok maçını izledim. 1 maçla önermedim. Üslubunu hiç hoş bulmadım. Lütfen bu üslupla devam etme.
Takım olabilirlerse çok güçlü olurlar ama düşük ihtimalFB faceyear ı başlıyor eyvaahh herkesi almışlar çok güçlülerrr
Esteve anca Davinson ile iyi partner olabilir. Zaten solak degil mi kendisi?Bize öncelikle sol stoper lazım değil mi ya.
singo-Maxime Estève yapsak nasıl olur. Yada yer yer
Singo-Maxime Estève-Apo-Jakobs
Jakobs yerine de opsiyonlu Diouf yapıştıracaksın.
neyfenerbahçenin trossard transferine girmesi iyi. karşı karşıya gelsinler beşiktaşla.
Bu şekilde devam etmeyelim. Birbirimizi bu detaylar için kırmaya gerek yok. Benim sana cevap olmayan bağımsız yorumum eleştiri temenni senin bana doğrudan cevap verdiğin yorumun ise maalesef hakaret. Sana güzel günler keyifli sohbetler dilerim.Pardon üslup derken ? Bir önceki mesajında ukalalık yapmışsın yok paf takım oyuncularını önermeyin seviye düşüyor ciddiye alınmıyorsunuz sen buranın Ağababası mısın? İyi günler.
Maaşı yüksekmiş onlar içinComo Davison'u isterken Diao ismi çıkması pek hayra alamet değil. Davinsonun boşluğunu kolay kolay dolduramayız kim min jae falan diyolar 10 kağıt kemiksiz para istiyomuş asla o paraları edecek bir adam değil. Van Dijk desen o da bir 15 ister. Davinson-Abdülkerimi koruyup üzerine 1 stoper almamız lazım mantıklı olan bu