- 27 Aralık 2009
- 895
- 51
- 1.298
Enciso yu 35 40 tan aşağı alamazsın belki 50 oldu bizde çok iş yapar Yunus tarzı daha sürekli ve mücadeleci olanı kolay bir transfer değil neden burun kırılıyor anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Summerville keşke olsa ligin içinden geçer.Sanmıyorum lakin Barış'a teklif gelirse sola Summerville çekerim. Bir mucize olup Sane'ye de teklif gelse keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 328203
40+ya biter, biraz kisik ateste pişmesi gerekiyor
4 kanadın ikisi ters olmalı bence. Topçu sağına/soluna çekip şutla skor yükünü paylaşacak biri lazım. Bir de kapanan takıma içeriye kat ederken ters ayak daha etkili. Misal Yunusosimhenli oyuna bizim takımda düz ayaklı kanat daha iyi sanki
Doğru diyor, böyle oluyorsa 8 numaraya yaratıcı, teknik, oyun kurucu biri gelmeli
Osi için Enciso daha iyi olur.10 numara pozisyonunda bizim işimizi can mı daha iyi görür enciso mu? Osi için hangisi daha iyi olur mesela?
Biraz da olsa düşünebilen bi fenerli
Maliyetli kismina lacagi maasi da dusunerek bakmak lazim acikcasi(yerli cunku bide TL uzerinden maas) ama bonservis kismi paket ya da degil 40 45 in altinda olmayacak belli.(Her oyuncuya maasi ile total maliyet olarak bakmak daha dogru ismi gecenler ya ugocukwo da oyle-yonetimin epey -belki tranaferden de cok- zayif oldugu nokta maas dengesi isi)Can Uzun hem maliyetli hem net profilimiz değil.
İstemiyorum açıkcası
Biraz da olsa düşünebilen bi fenerli
Ben baba oldum ben varimEnciso yazdığınız kadar kötü bir adam değil, aksine G Amerika kökenli olması bile bize çok uygun hale getiriyor.
Sıkıntı bize o bölgede baba lazım olması