- 16 Haziran 2010
- 204.010
- 156.066
- 6.838
Sergen Dağ: "Jhon Duran’ı beklemeye alan Galatasaray’ın listesinde Dinamo Kiev’den Matviy Ponomarenko (20) ve Inter’den Ange-Yoan Bonny (22) yer alıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bonny iyiyse Inter niye versin ki bilemedimSergen Dağ: "Jhon Duran’ı beklemeye alan Galatasaray’ın listesinde Dinamo Kiev’den Matviy Ponomarenko (20) ve Inter’den Ange-Yoan Bonny (22) yer alıyor."
Esteve'ye Leipzig neden 33 milyon euro verdiği gibi geçmişte yada bu sezon bile bazı maçlarda gösterdikleri ve potansiyeline göre. Bir de şarta bağlı opsiyonlu alınıyor.O zaman senin dediğine göre 28 milyon civarı bir bonservis vermek için de bir veri yok ortada sonuçta, hangi performansa göre alınıyor bu adam.
Bende olmak istiyorum Recebim, neyimizi vermemiz gerekiyorsa verelimPremium üye olsan cıkmaz
Bunları kiralık olarak nasıl alacağız o kafama yatmıyor. Takımları neden kiralasınlar ki?Sergen Dağ: "Jhon Duran’ı beklemeye alan Galatasaray’ın listesinde Dinamo Kiev’den Matviy Ponomarenko (20) ve Inter’den Ange-Yoan Bonny (22) yer alıyor."
Maçların %60'ında oynadığı taktirde otomatikmen bonservisini alıyoruz anlaşma gereği.Tamam da biz bu çocuğu kiralamıyor muyuz? Niye satın almışız gibi konuşuluyor?
Belirli oynama süresine göre zorunlu opsiyon olasılığı yüksek anca öyle verirlerBunları kiralık olarak nasıl alacağız o kafama yatmıyor. Takımları neden kiralasınlar ki?
Leipzig chelsea brighton dortmund bu tarz yatırımları hep yapar. Bize uygun bir strateji olduğunu düşünmüyorum singo ve sara'da da aynı şeyi dedim. Bize uygun strateji nhaga, barış, kerem, boey gibi bilinmeyen isimleri ucuza transfer etmek. Yüksek paraları her daim bilinen üst düzey oyunculara harcamalıyızEsteve'ye Leipzig neden 33 milyon euro verdiği gibi geçmişte yada bu sezon bile bazı maçlarda gösterdikleri ve potansiyeline göre. Bir de şarta bağlı opsiyonlu alınıyor.