Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.174
- 25.504
- 3.183
Ne alaka Koopmeiners ya
Hoca ne çok seviyor birden fazla mevkide oynayan topçuyu
Hoca ne çok seviyor birden fazla mevkide oynayan topçuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sessiz ol aslanKiev maçı izleyecek kadar hayatsızmışız ya hani. Bütün gün hasta bakmış gelmişim futbol izliyorum. Futbol forumunda futbol konuşuyorum bi tane hırt gelip "hayatsız" deyince öğrenmek istedim nedir hayat dediği, kendisi insanlık yararına ne yapmış filan öğreneyim dedim koçum.
Anlat bize de öğrenek hayat neymiş?
#8de iyi midir ağabey?Bu oyuncu 10 no değil artık ya Lemina ile devam etmeyeceğiz bunu alıyoruz yada Sara yerine alıyoruz. Başka bir ihtimal yok. Oyuncu gayet iyi oyuncu.
Baya oynar bence burda#8de iyi midir ağabey?
Koopmeiners ortasaha 10 degilBirbiriyle gram alakası olmayan oyuncular alternatif listesinde,
transfer olsun diye transfer yapacak öyle görünüyor
Uğurcanıda yedekler , Günay'dan çıkarızKopmayners 9 mevkide oynayabiliyor
brahim olmazsa kopmayners, o da olmazsa zeki çelik düşünülüyor ağabeyBirbiriyle gram alakası olmayan oyuncular alternatif listesinde,
transfer olsun diye transfer yapacak öyle görünüyor
Forumda ilk kez birini engelledim geçtim, kim bu ya trol mü bu?sessiz ol aslan
Genel olarak söyledim, mevkiini biliyorumKoopmeiners ortasaha 10 degil
Hocam bize de cakti zaten herifKoopmeiners Juve'ye gitmeden önce çılgın atıyordu, orda bir türlü yapamadı mevkii bulamadılar, normalde duran top tehtidi olan, şutör, savunma arkasına sızan Fabiran Ruiz profiline yakın bir oyuncuydu, ilginç bir tercih olur ama Sara'nın üstünde mi bilemiyorum
2. kaleci Cankat olmali, Günay her turlu dehlenmeli.Uğurcanıda yedekler , Günay'dan çıkarız
Ayağı temiz, pasları iyi ve şutları olan biri. Sara yerine alınacaksa Reijnders gibi birini tercih ederim ben. Oyuncu iyi oyuncu ama Sara'dan çok iyi olduğunu düşünmüyorum.#8de iyi midir ağabey?