- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazmaliklqri da var iki forvetin amaYinede gelmesin hava topu iyi olan oyuncuları rakipte görmeyi sevmiyorum.
Hem Vedat hem Onuachu ile Anadolu'da çok fazla maç çözerler biri olsa bile hava toplarında çok etkiliyken ikisinin sahada olduğu senaryo sıkıntı yaratır.
Son dakikada özellikle karambole döndüğünde Asensio gibi iyi orta kesen herif sezonu 20 asistle tamamlar.
Aynen koop gelecegine lemina kalsin. Okadar para verilecekse üzerine katip daha iyisi alinmali.Lemina muhabbetinden sonra Koopmeiners haberi anlam kazandı. O da Lemina gibi stoper, orta saha oynuyor. Ama maliyeti az değildir, 20 civarı ister Juve. Oyuncu da 4-5 maaş ister.
Lemina ile arasında şu maliyet farkını gerektirecek kalite yok.
Haa yönetim gözü karartır Ederson'a giderse işin rengi değişir o zaman.
Bende çok bisey hissetmedim bu konudaAbi 20+ milyon bonservise alacaklar adamı. TS’de bile sakatlık sıkıntısı varken Hacı İsmail idmanlarında patlar bence. İsmi çıkanlar arası inş alırlar dediğim isim bu sebeple. TS ile arayı da bozarlar klip çekimlerinde falan
Çorum FK Nagalo’yu almış
Jankat var.Yedek kaleci de lazım lan unuttum
Kritik nokta Günay ve Kaan'ı UEFA listesine yazmamak. Birini bile UEFA listesine yazarsak ben yangın yaparım çünkü karşılığında U23'lerden biri yazılmamış olacak bunlar yüzünden.acikcasi ben de Gunay'dan cikalim fln diyodum ama Jankat oynasa daha iyi degil mi
UEFA listesinde yabanci sayilmasi kotu sadece, yoksa yedek kalecinin deneyimli olmasi daha olumlu
genc kaleci ise oynayarak gelisir
Kaan ise teklif olsa gider olmazsa da yedegin yedegi gibi takilir iste zararsizca
ortami bozuyorsa dehlenir demek ki bozmuyor diye umit edebiliriz
Konu ciddiyetini mizahi postlar ile düşürmeyelim.
Gunayi unutmustum :/ berbat sezon gecirdiYedek kaleci de lazım lan unuttum
tam dogru degilKritik nokta Günay ve Kaan'ı UEFA listesine yazmamak. Birini bile UEFA listesine yazarsak ben yangın yaparım çünkü karşılığında U23'lerden biri yazılmamış olacak bunlar yüzünden.
Çorum ve onauchu ne alaka lanOnuachu'yu aynı zamanda Çorum'da istiyor bunların 125 m euro bütçesi var.
Daha devamı gelir.

Çorum ve onauchu ne alaka lanOnuachu'yu aynı zamanda Çorum'da istiyor bunların 125 m euro bütçesi var.
Daha devamı gelir.