Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mathys Tel indirin artık neyi bekliyorsunuz Lang ve Asprilla'dan boşalan yeri dolduracak kanat transferi gibi düşünebiliriz forvete yine Pono'yu alın sıkıntı yok

Lemina ile yollar kesin olarak ayrılmalı yeni yüzler takıma katılmalıdır

Bruno gibi oyuncu hemen simdi geliyorum desin alacagi parayi konusacak "taraftar" ayip eder. Biz muhasebe kulubu degiliz su para konusu cok fazla gundeme getiriliyor bizim forumda nedense.

Soyle diyenler var: takimin maas butcesi salliyorum 90 milyon euro, eeh iste bunu 75 yapsak super olur.

Bundan taraftara ne gibi bir cikari oluyor ya da bize faydasi ne? Ben daha sokakta oh bee 75 milyon euroluk maas butcesine indik rahatladim diyen taraftar gormedim.

Bruno'ya gelince zaten bizimkiler oyle bir parayi verecegini sanmam. Fenerin durumu musait olsaydi belki onlar boyle birsey yapabilirdi. Yoksa bize gelince ben ihtimal vermiyorum.
Kimse 75lik maaş bütçesine indik oh demez.

Ama azcık aklı başında olan taraftar şu an tutulan döviz ilerde tutulamadığında kulübün tekrar etebolara muhtaç kalmaması için biraz daha kontrollü gitmesini istiyor olabilir

Öyle muhasebeci falan deyip geçmekle olmuyor o iş yani. Tam arap ligi transferi zerre farkı yok, siz takımınızı al-cimbom olarak görüyorsanız diyecek bir şey yok.

Gs 33 olacak adama 40-50 bonservis 15 de maaş veremez

Ertem Şener ha?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konudan bağımsız Nene bence fener için geçen sene Kerem'den falan iyi etki verdi. Şu an ellerindeki en iyi 3. topçu falan bana göre. Bizim kanat çeşitliliğini arttırmamız lazım. Sallai'yi kanat olarak falan sayan yoktur inş dümdüz ayak bir topçu. Barış da sadece fizik hız ile bir yere kadar. Sane gününde değilse o da kitleniyor. Geriye bir tek Yunus kalıyor o da ağrısı çok olunca oynayamıyormuş. Lang'ın bir iki level üstünü bulmak lazım.
Konudan bağımsız olur mu hiç,söylediklerin tamda konunun merkezi.Pırpır genç kanat oyuncularına okadar ihtiyaç var ki.Hiçbirsey bilmiyorsan en azından rekabeti arttırırsın.
Dibe inecek ,muz orta kesecek,içeri penetre yapabilecek kanat her daim baş tacıdır.Kesinlikle katılıyorum sana.Ağzına sağlık.

bjk ve fb'den eksik mi kalacağız

HNXla3PW0AA6oDc.webp

Bruno gibi oyuncu hemen simdi geliyorum desin alacagi parayi konusacak "taraftar" ayip eder. Biz muhasebe kulubu degiliz su para konusu cok fazla gundeme getiriliyor bizim forumda nedense.

Soyle diyenler var: takimin maas butcesi salliyorum 90 milyon euro, eeh iste bunu 75 yapsak super olur.

Bundan taraftara ne gibi bir cikari oluyor ya da bize faydasi ne? Ben daha sokakta oh bee 75 milyon euroluk maas butcesine indik rahatladim diyen taraftar gormedim.

Bruno'ya gelince zaten bizimkiler oyle bir parayi verecegini sanmam. Fenerin durumu musait olsaydi belki onlar boyle birsey yapabilirdi. Yoksa bize gelince ben ihtimal vermiyorum.
Bruno'nun mevcut form durumu ile bu formayı giydiği senaryoda da bir zahmet yaş ve maaş muhabbeti yapılmasın.

giphy.gif

İcardi ve Lemina gibi part-time futbolculardan sonra iki tane standart katkı verecek yabancı oyuncu eklemesi dahi yapsak geçen seneye oranla gücümüz hissedilir biçimde artacaktır. Kadroda taşınacak oyuncu kalmadı artık biraz Abdülkerim su kaynatabilir. Umarım gidip yeni ihtiyar/sakat oyuncular almayız.

Kimse 75lik maaş bütçesine indik oh demez.

Ama azcık aklı başında olan taraftar şu an tutulan döviz ilerde tutulamadığında kulübün tekrar etebolara muhtaç kalmaması için biraz daha kontrollü gitmesini istiyor olabilir

Öyle muhasebeci falan deyip geçmekle olmuyor o iş yani. Tam arap ligi transferi zerre farkı yok, siz takımınızı al-cimbom olarak görüyorsanız diyecek bir şey yok.

Gs 33 olacak adama 40-50 bonservis 15 de maaş veremez
Sana bugun Messi geliyor deseler ve senelik parasini napacan, adam gelsin yeter ki der misin demez misin? Yoksa benim anlattigim zaten mesajimda net olarak duruyor, ben oyle herkese acik cek verilecek imasinda bulunmadim ki zaten. Bazi oyuncularin gelme durumu suan gercekten varsa burada para konusunun dert edilmesini yanlis buluyorum. Bizden cikmiyor bu paralar.

Ben daha giderlerin azaldiginda "mutlu" olan taraftar gormedim o yuzden muhasebecilik yapanlari fazla kaale almiyorum bizim derdimiz tabi ki kulubun ekonomisi iyi olsun, guclu olsun, saglam olsun deriz ama konu iyi futbolcu transfer etmekse bazi seyleri cok fazla gundeme getirilmesi manasiz. Ben sonucta sahada iyi takim gormek istiyorum , yoksa rakiplerin sampiyon olmasini kimse istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt