- 12 Haziran 2015
- 36.344
- 32.000
- 2.693
Benim o kadar param yok ahbBu arada Enes Ünal’ı alma şansınız var mı acaba çoook iyi giderdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim o kadar param yok ahbBu arada Enes Ünal’ı alma şansınız var mı acaba çoook iyi giderdi
Eğer takım olarak oyun gücümüz gerçekten dediğin gibiyse her sene aynı mevkiler konuşuyor olmazdık diye düşünüyorum. Sonuçta Jelert bile Neestrup un Kopenhag ın da milli takıma seçilmişti o sene Kopenhag ın Manchester City deplasmanında da Jelert i çok beğenmiştim. Oyun olarak son derece güçlü bir Kopenhag vardı. Nitekim bizi de elemişlerdi.Hocanın oyuncudan verim alma becerisinin çok küçümsendiğini düşünüyorum.
Osimhen harici takıma gelen ve tuttu dediğimiz oyuncuların hepsi burada ekstra değer kazandı. Hocanın bunda payı tabii ki çok yüksek
Seni kronik sakatlıcam Pars, o zaman anlıcaksın neden futbol olduğunu.diao kronik sakat dostum
neden futbol?
Sahaya atsa parlar zatenHocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?
Eğer takım olarak oyun gücümüz gerçekten dediğin gibiyse her sene aynı mevkiler konuşuyor olmazdık diye düşünüyorum. Sonuçta Jelert bile Neestrup un Kopenhag ın da milli takıma seçilmişti o sene Kopenhag ın Manchester City deplasmanında da Jelert i çok beğenmiştim. Oyun olarak son derece güçlü bir Kopenhag vardı. Nitekim bizi de elemişlerdi.
Genel olarak Boey ve Barış ı hoca kazandı desek bile değer kaybeden veya talibi olmayan bir çok oyuncu da göze çarpıyor uzaklara gitmeden Sara gibi..
Okan buruk'un iyi yaptığı işlerden biri hücum oyuncusunu parlatmak sistemi buna müsait.Hocanın bu ve/veya buna benzer tip gelişime açık oyuncuları parlatabilecek bir oyun mentalitesi var mı ? Örneğin Burnley den alacağımız söylenen ismi de parlatır ve yüksek rakamlara satarız diyebiliyor musun ?
Motora yağ gitsin diye rölantide bekliyoruz daha çokCimbom transferde frene bastı
EncisoStutgart'li bilal galiba dünya kupasında başka parlayan kim var ki
O gelmek ister mi ki buraya bilal'de menajer bağlantısı vardı çünkü ordan getirebilirlerEnciso
FalafelEnciso et mi balık mı
tamam dostumFalafel