- 18 Mayıs 2011
- 22.477
- 12.182
- 1.873
Can öyle bir gelmek isteyecek ki feankfurt üstüne para verecek acıyıpFrankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can öyle bir gelmek isteyecek ki feankfurt üstüne para verecek acıyıpFrankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahb
Guzel istatistik yapmis. Gerci gollerin 6i kupa golleriymisYaa bu encisio'yu milli maç dışında strasbourg'da seyreden var mı ciddi ciddi
Bu performansı hep var mıydı
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can'da zaten Frankfurt 50 altına düşmez bence. Orada biraz boşa zaman kaybı oluyor gibi. Umarım fazla oyalanma olmaz ve iyi bir 10 no alırız. Can ile uğraşırken Enciso'yu kaçırırsak ve sonra Can olmazsa çok üzülürüz.Abi valla ben de çok kez yazdım kalkıp 40+ plus paraya wonderkid alacak bir takım değiliz o yüzden istemem ama bence Can biraz yanlış tanınıyor
Can cidden çok çok yetenekli, 5 sene sonra Kenan ve Arda’nın önünde olma ihtimali var. Açıkçası hem fiziksel olarak boylu poslu güçlü bir çocuk hem de aslında topla yapamadığı şey yok.
Sanıldığının aksine çok da güzel ara paslar atıyor, hayvan gibi iyi orta açıyor mesela. Ama karakteri hep skor yapmaya yatkın doğruya doğru.
Parayı Frankfurt verirse Cuzunu kim öttürecek Atam Smith Wesson 5906 mFrankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahb
İyi futbolcuyduzarateyi bilir misiniz lazio kadrosundan?
ha işte onun 10 numara versiyonu
Kulübün vizyonuna bak, bitik Icardi ile sözleşme uzatılmak için kendilerini yırtarlar, Kaan'a zam verirler.
Leş oyuncu hastalığım var hocamneden futbol
tamam dostum en çok sen içiyon en alkolik sensinCok yaklastın carlsberg elephant ile aşk yaşıyorum şu sıralar ahb![]()
![]()
Ledesma gibi bir orta saha yok mu Recebim retro futbolumzarateyi bilir misiniz lazio kadrosundan?
ha işte onun 10 numara versiyonu
50 altına düşmez onlar. Eğer bitmeye yakın bir isim yoksa ve Frankfurt'un düşeceğine inanıyorlarsa ve buna göre 10 no Avusturya kampına kadar gelir diye bekleniyorsa olmaz o iş.Frankfurt 40'a yaklaştığında Cuzun gelecek ahb
Rosario Central'e hayırlı olsunİcardi tmm
ne diyon heis encisio @Emir Sato