Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonny gelirse Dursuna Dursun Baba deriz.
hmm tmmBu yönetim Diaz Olmo Bruno filan alamaz
Osimhen kendi geldi adam
Sane de free agent ti
Bunların transfer yapma çapı yok
Erden Timur olmasa Toreira mertens Icardi filan da gelmezdi
Kavukçu maksimum çöp nerde var hepsini alır
İsmail uc gomlek iyi demis. Keko niye bu kadar gaza geldiyse.ya abi sen yarım milyon takipçisi olan spor yorumcususun, kalkıp "bu ugucukvu için tek dileğim gelecek sene kadroda yer almaması" falan diyorsun
ayıp.
"izlediğim kadarıyla beğenmedim, takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum ama inşallah hoca faydalanır hayırlısı" de geç.
bu kadar çöp çekme meraklısı olmak çok garip
Uğur karakullukçu sal forumu twitterde zaten darlıyorsun, burada da darlama bizi kardeşim.Cocuk kendisi görüyorsa şaşkınlıktan ölüyordur. Bu adam hakkında rapor hazırlanacak bir adam değil. Tutma ihtimali %10 bile değil zaten ilk bir kaç hafta dışında arada oyuna girmek dışında görmeyiz bile. 8 -10. hafta itibari ile unutulur bile kadroda oldugu. Asprillanın transferinin bir versiyonu. Sırf taraftar az oyalansın diye aldılar bu cocugu baska birsey degil.
Sebep?muhtemelen 12+2 olsaydı düşünülen isimlerdendi artık ihtimali yok
ismail'i severim ama bu işler öyle o iyi bu daha iyi ile olmuyorİsmail uc gomlek iyi demis. Keko niye bu kadar gaza geldiyse.
ismail'in neyini seviyonismail'i severim ama bu işler öyle o iyi bu daha iyi ile olmuyor
ismail çıksın bakalım PL temposuyla orta saha oynasın 3. maçta baldırını tuta tuta çıkar, senede 20'den fazla maça çıkamaz