- 12 Haziran 2015
- 36.373
- 32.027
- 2.693
Gs muhabirleri her transfer sezonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizden satamiyorlar doğru biz engel oluyoruzSiz varken nasıl adam satacaklar
sezonun en rezil topcusu sancheze 30 verseler gitmesin yazıyorsunuz
75 mılyonluk piyango aynen parayıda sen mi ödedinBu
bizden satamiyorlar doğru biz engel oluyoruz
Temmuzda görev dağılımı yapip kim transferi yapacak diye iç çekişmelere girersen bir halt yapamazsin
Sanchezin yerine adamı bulur anlasirsin hatta alırsın sonra sanchezi satarsin
Şu takıma Osimhen Ugurcan harici bir tane düzgün adammı aldı Kavukçu ve avanesi neyine guvenicen
Toreira Mertens Icardi Sanchez Erden Timur getirdi
Osimhen son saniye piyango oldu
Sıngo ya 30 verdik Sanye 12 milyon maaş verdik
Aspirilla aldık yolladik Nhaga aldık oynatmadik
Leminayi zorla aldırdık
Takım ana planına kimi koydu bu Kavukçu
Jacobs aldılar oda iyimi kotumu tartışılır
Dimitri abi oluyohocam dimitri dogru mu
Allah bagışlasın hocam eşiniz rus hanımefendi nasıllar sanırım putinle akrabaydıDimitri abi oluyo
Onun da kardeşi 2 haftaya doğacak reco,o da erkek
İlk gelişini söylüyorum sonraki alinmasida oyuncunun dik durması ve serbest kalma maddesinin ödenmesi başarı nerde75 mılyonluk piyango aynen parayıda sen mi ödedin
4 senedirde tesadüfen şampiyon oluyoruz
Hakim Ziyech‘in kemikleri Sizlar
Valla sakatlık konusu yüzünden satarım gibi. Zaten bir serbest kalma maddesinden bahsediliyordu varsa öyle bir madde alabilir Como zira maaşı da diğer oyunculara göre 2.1-2.3 civarı bir şeydi sanırım.
Tivit mi ne post edildi gibi gordum , belki fake idi bilemedim goz ucuyla yeni bir sey var mi diye bakiyordum (ya da gecmis zaman tiviti de olabilir dikkat etmedim ona)Haberi görmedim ama zaten Chelsea Grubunun oyuncusu kendisi ama Brighton'a niye gitsin? Geçen sene oradan ayrıldı zaten.
Greenwood gelse dahi uzun sürmeyecek fb kariyeriYerli futbolcu iyidir, Can gelsin zaten kendiside Galatasaraylı üstüne Uğurcan, Barış, Yunus gibi altın çocuklarımız var.
Oyleymis, aksam nobet dahilinde mi,tivitterda mi ne gordum yav belkide yanlis gordumBu herif zaten brightondan bluegroup'a gitmedi mi. Bir daha geriye döneceğini zannetmiyorum oraya, sıçrayacaksa farklı takımda sıçrar.