Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
Lemina hala yok piyasada. vazgeçtik galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaması için 5 neden???
adamın derdi fifa olmuş inanılmazYa abi böyle kuralın abv yeni fifa’da bk gibi olucaz
Ya Ponomarenko kim bu arada adını ilk defa duyuyorum.
Böyle oyuncular alıyoruz hem mutluyum hem çok endişeliyim kim la bunlar
Olay formda kamp yemiş bir İlkay noktasına geldiyse en iyi 3.lük hayırlı olsun. Bahsettigin sakatlık sezonun başındaydı.İlkay geçen sene hayal kırıklığı yarattı doğru. Ama sakatlanmadan önce her maça direkt etki ediyordu bu da bir gerçek.
İlkay’a güvenerek başlayalım demiyorum ama eğer İlkay formdaysa zaten herkesi keser ve alır formayı
Vallaha bize gelen arızalı oyuncular okadar iyi geliyorlar ki: Kilit açsın ,oyun kursun ve en önemlisi Oshimen ve kanatları beslesin tek istek bu.Bunuda fazlasıyla yapacağına inanıyorum.İstikrarının düşmesinin sebebi dortmund ile anlaşamamış olması olabilir mi .Önceki sene neredeyse x3 asist yapmış.bilmiyorum farkeder mi ama?Sane'ye 2 mac iyi 2 mac ortalikta olmuyor diye elestirenler Brandti daha cok elestirir. Bu herif baya yetenekli biriydi ve daha üst seviyelere ulasacak diye bekliyordu Almanlar. Bu beklentiyi karsilayamadi. Sanenin bari world class oldugu dönemler vardi. Brandt bence ve Dortmund taraftarlarina'da göre baya istikrarsiz ve fazla sorurumluluk almayi sevmeyen biri.
Karakter olarak ve takim icindeki atmosfer icin önemliymis Dortmund'da. Ama bizde yabanci siniri varken, öyle adama kontenjan harcamak cok mantikli olmaz.
42 mac,, 12 gol, 9 asist. Aldigi sure 3000 dakika gozukuyor.
U 23'leri kiralık alma sebebi hem riski azaltmak hemde bonservisli "baba oyuncu" almak olduğu çok açık benceBu u23 transferleri iyi hoş güzel ama ivedilikle İcardi ve biriyle daha vedalaşıp 2 tane baba oyuncu takviyesi yapmamız gerekiyor.
Rotasyonu geliştirmek başka bir şey direkt ilk 11’e koyulacak Curtis Jones gibi bir oyuncu almak başka bir şey
Eğer 4 tane u23 transferi ile transferi bitirirsek bence gelecek sene gg
Kronik değilse franculinoPonomarenko mu? Franculino mu?
Sen arkadaşlarına fifada koyacan diye ona göre mi transfer yapacaz üstadYa abi böyle kuralın abv yeni fifa’da bk gibi olucaz
Ya Ponomarenko kim bu arada adını ilk defa duyuyorum.
Böyle oyuncular alıyoruz hem mutluyum hem çok endişeliyim kim la bunlar
biz değilizdir herhalde