Transfer Nöbeti #5 | 2026 Yaz Arşiv

#10 İçin Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    108
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avindü vidüvidüü
a8cce3893f7ada19583a288d3c71c1cc.webp

Olm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem

Olm bu bjk trossardı nasıl aldı la hakkaten ilginç iş. Geçen sene Arsenalın en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu adam. Bjknin güçlenmesini şahsen istiyorum olur da biz teklersek şampiyonluğu onların alması lazım Nanili Van Persieli kadroya karşı o işi iyi becermişlerdi gene yaparlarsa üzülmem
Tamam hocam

Greenwood’un gelmesine ciddi ciddi üzülenler var.

Adamın FB performansının simülasyonunu yapsan ManU’da oynatmak olur zaten. Kariyeri bitiyordu. Adamı hayata döndüren Getafe, uçurtan Marsilya oldu. Tekrar kariyeri bitme noktasına gelir yarım sezona…

Mason’u hayata döndüren adam De Zerbi’dir. Marsilya’da da De Zerbi sonrası inanılmaz düştü zaten. Ligin ikinci yarısı neredeyse yoktu performans olarak. Smail devre arası gelmeden bunu keser İrfan Can’ı monte eder sağ kanata

Yav başlayacam Can Uzuna da Encisio’ya da. Sakız gibi aynı isimler dönüp duruyor.

Reijnders %100 olmalı
Yeni alınan Uçho'yu bilmiyorum
Enciso ve Can ikilisinden kim iyi bilmiyorum
Forvet kim olabilir bilmiyorum ama Duran ve Icardi olamaz.
Sol kanada BAY'i dengeleyecek u23 lazım ama kim olur bilmiyorum

Eğer başkanımız dursun Özbek ise transferlerden sorlu olan Abdullah kavukçu ise o gelmesin bu gelsin deme lüksüne sahip olamayız,.Çünkü bunların alabilecekleri oyuncular malesef çapları kadar.Erden başkan gelene kadar bunu kabullenmek gerek

Enciso bonuslar ile 30 milyon + xx% pay ile anca birakirlar. Bana 20 milyon cok düsük geliyor.

B
Bence haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt