Yani sag kanat sorgulamiyoruz etmiyoruz, oetasaha falan derken orada performans problemi yasamayiz umarim.Hiç umudum yok
Hele ki Yunus'dan
Dk'da gördük zaten
Çok yetersiz topçu
Yerli diye tutuyoruz ama beyhude bir çaba
Yani sag kanat sorgulamiyoruz etmiyoruz, oetasaha falan derken orada performans problemi yasamayiz umarim.Hiç umudum yok
Hele ki Yunus'dan
Dk'da gördük zaten
Çok yetersiz topçu
Yerli diye tutuyoruz ama beyhude bir çaba
Hocanın gençlik saymama sınırı 25 bence. 25'ten aşağısı hepsi onun gözünde çoluk çocuk...Umarim okan ilk kötu macinda suresiz kesmez. Malum genclere karsi tiki var hocamin. Gerci 22yas genc sayilmaz ama neyse
2009 dan bu yana 80 bin mesaj
Keramettincim bu noktada anlaşamayacağızLang 11 oyuncusu olamadıki, hatta son şampiyonluk maçına kadar bayağı olumsuz bile bakılıyordu.
Full sezon Barış’tan, Yunus’tan, Sane’den daha iyi olacağından neye göre emin oluyoruz
Kanada bir oyuncu daha rotasyonda lazım desen neyse, bunlar oynamamalı diyorsun sanki son 2 senedir Barışla Yunus bir taraflarını yırtmıyorlarmış gibi.
Üstüne kontenjan da yok kanada 23 yaş üstü almak için. Sane giderse anca öyle birisi alınır.
İnşallah yaşamayız ama görünen köy kılavuz istemez derlerYani sag kanat sorgulamiyoruz etmiyoruz, oetasaha falan derken orada performans problemi yasamayiz umarim.
Tamam da mümkün değil işte.Keramettincim bu noktada anlaşamayacağız
Ben farklı düşünüyorum
Ben Kanada rotasyon değil direk 11 oyuncusu lazım diyorum
Barış ve Sane'ye bir şey demiyorum
Hangisi formda ise o oynar
Ama Yunus'dan açıkça hiçbir beklentim yok
Umarım yanılırım
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben anlamıyorum doğrusu niye oynatılmadığını
her maç ilk 11e yazılması gereken biri, kulübede oturttu herifi sezon boyu
birde @Ahmet V. Duran var ortam iyice garipleşti hüsnü komserim
Arada ki farkı banlar olusturuyor bu arada sen 2 aya mıhı yiyip yazamadığın bölumde benim durumUlan benim 15 yilda attigim messji 5 senede atmissin : )
1,5 maç stoper 1,5 maç sağ bek oynadı ve sakatlandıSingo’nun bizde sağ bek olup üst üste 3 maç oynamışlığı oldu mu geçen sezon
Olmadıysa neyi tartışıyoruz, stoperde de kötü işte en azından büyük takım stoperi değil, kapanan takımda belki olur.
Milli takımda bir de ağırlıklı stoper oynamasına rağmen sakatlandı.