Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.741
- 11.650
- 1.473
Torreira Lesley Enciso ortasahası yavşak madde gibi olur. Buraya düzgün adamlar alsınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
can uzunu istemiyoruz30 milyon euro nakit
5 milyon euro; şampiyonluk bonusu
5 milyon euro; CL'de gruptan çıkmak
2.5 milyon euro; 50. Resmi maçta
2.5 milyon euro; 100. Resml maçta
Kabul etmeleri lazım
Dostum twitterdan saldırın bu can uzuna gelmesincan uzunu istemiyoruz
Sen kimi istersincan uzunu istemiyoruz
Müthiş, Messi'nin Galatasaray forması giymesinden daha degerliMerhaba arkadaşlar forumumuza üye olup moderatör mesaj onayından kurtulmak ve gerçek esaslı bi üye olmak istiyorsanız aşşagıdaki adımları uygulayıp bana DM atabilirsiniz.
Sizde forum üyesi olma ayrıcalıgına sahip olup @Murat Onder gibi üyelerle birebir iletişimde olabilirsiniz
Ekli dosyayı görüntüle 328348
Brunoyu tek şartla isterim sane şutlanır maliyetinden kurtulursak1. Bruno
2. Diaz
3. Encisio
Ha şöyle yola gel! Bahsettiğin mesajdan bağımsız, 'ne yapmış da 30-40 bonservislik adam olmuş?' minvalinde lafları defalarca ettiğini hatırlıyorum, yanlışım varsa düzelt. Böyle bakarsak hiçbir futbolcu güncel değerini hak etmiyor; piyasa garip bir hal aldı. Yarışmacı statüde kalmaya devam etmek isteyen kulüpler, ederinden fazla meblağları ödeyerek de olsa, işine yarayacağını düşündüğü oyuncuları bir şekilde transfer etmek zorunda kalıyorlar. Mevzu bu...Oyunuyla ilgili bişey demedim ki yaw 1.5 sezondur izliyom dedi ya ona cevaben yazdım mizahi olarak
Aynn kardeş