Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.400
- 21.454
- 2.663
Nedim'lerin yarısı vurduruyo zatenNedim nereye kayboldu lan son 20 mesajını oku kendini sorgula dedim gidip bir yerde vurdurmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedim'lerin yarısı vurduruyo zatenNedim nereye kayboldu lan son 20 mesajını oku kendini sorgula dedim gidip bir yerde vurdurmasın.
makine
Çok sağlam bir sol stoperde lazım
evet yillardir soyluyoruz ama hala ogrenemeyenler varBu da şehir efsanesi taaaa hagi'nin sergenin alex'in zamanından beri bunu söyleyip duruyorlar.
bourmundta freeye düşen biri vardı o gitti mi bir yere bayada iyi idi .Senesi o gitti mi bir yere acaba ( tothenama gitmiş )Çok sağlam bir sol stoperde lazım
bilgisayar oyunlarinda mi?modern futbol diye bişey mi kaldı
iyi 10 numarası olan takım maçı kazanıor işte
bilgisayar oyunlarinda mi?
ver 50'yi salalimfrankfurt itlik yapma sal can'i
tesekkur ederizBuendia 15 milyon
Enciso 25 milyon
Ponomarenko 20 milyon
Yusuf Akcicek 10 milyon
Reijnders 45 milyon
Sara 25 milyon satis
Al sana 90 milyona hayvan gibi alternatifli, genclesmis kadro. Enciso hem kanadi hem 10 noyu yedekler.
Pavlovinç olabilirbourmundta freeye düşen biri vardı o gitti mi bir yere bayada iyi idi .Senesi o gitti mi bir yere acaba ( tothenama gitmiş )
35ver 50'yi salalim
biri misirli biri ukraynali nasil benzeyebilirler yavponomoronko,mustafa muhammed i andiriyo
tipoloji olarak
topculugu benzemiyodur ins