Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.741
- 37.165
- 3.798
Fb'ye gider ATM taraftarı tepki verir aldırmaz.tecavüzcü atletiye gitse de birkaç gün sosyal medyada dalga geçsek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb'ye gider ATM taraftarı tepki verir aldırmaz.tecavüzcü atletiye gitse de birkaç gün sosyal medyada dalga geçsek
Kalitesine kimse bir şey diyemez ama çok problemli oyuncu, bazen sahada yokmuş gibi oluyor, prese katılmıyor geri gelmiyor, ilk süreçte hareketli olur ve şov yapar ama mentali sağlam değil katılıyorum sana %100 kaçabilir deYok baba benim oyuncuya kastım yok kalitesine vs
Şu astroloji zirvaligi ile fbnin aldığı mimli adamların devre arası kaçma hikayesi yüzünden benim dusuncem.(kruse,duran,ortega)
heleki bu tecavüzcunun yani...anladın sen onu
Ya bence şöyle bir konu var trossard gibi adamlar bize ne katabilir. Önceliğimiz değil ki bence.Orada tabiki mubalaga yaptim. Digerlerine de yazdigim gibi sorun bu ise girmememiz.
Tantanayi sen ali gece, necati sanli, mehmet bilicioglu yapiyorsunuz rts. Belki unuttugum 1-2 isim daha vardir. Forumun 80% umrunda degil bu transferfb de masonu açıklasın şu tantana bitsin
brahim diaz'a 60 sıksak ne dersin ustaAferin Tuna
Yine de 1 adet orkestra şefi lazım
cevap verme o zaman geçTantanayi sen ali gece, necati sanli, mehmet bilicioglu yapiyorsunuz rts. Belki unuttugum 1-2 isim daha vardir. Forumun 80% umrunda degil bu transfer
HayırDiao forvet oynuyo mu
Diao da aslında değil o herif sağlam çevik bir veler onu ayırıyorum.Diao ve franculino gibi mi abi

Yani tum forum mason konusuyormus gibi yazmiṣsin ondan ṣey yaptin. Alincaksan bir daha yorum yapmayizcevap verme o zaman geç
Vitinhaya hayır dememAferin Tuna
Yine de 1 adet orkestra şefi lazım
Trossardin ilkyari maclarinda sictigi doğru bu aradaYa bence şöyle bir konu var trossard gibi adamlar bize ne katabilir. Önceliğimiz değil ki bence.
Ayrıca biz odegaard kovalıyoruz bir kaç aydır, saradan falan çıkabilirsen bu teansferi kovalayacağız.
Trossard evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor ama bu sene ekstra üzerine kattı.
Ligin ilk yarısı oynasa da yoktu neredeyse sahada.
Adamı devre arası şutluyorlardı. Dk yağına iyi kastı.
Bir tek bizim keyifçi sanede olmuyor bu muhabbet.
Ha bu arada sane gibi bir yük varken bu tür transfere giremezdik.
30 yaş üstü yüksek maaşı orada kullanıyoruz.
Sane biraz kafayı tıplasa bu ligi parmağında oynatır da işte adamın keyfini bekliyoruz.
Tüm gs muhabirleri yasaklanmalı
Ona yeryüzünde hayır diyecek tek bir takım bile yoktur zatenVitinhaya hayır demem
brahim diaz'a 60 sıksak ne dersin usta
Vitinhaya hayır demem
Bunun esinledigi topçu devre arası gelip hayvan gibi gol atmıştı 1 devrede bizi resmen şampiyon yaptı sessiz sedasız gittiBir Torstenimiz eksikti o da oldu. Hans Mans kimler gelecek daha bakalım.